InsideDeals – De meest interessante deals

insidedeals

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Eerst en vooral mijn excuses voor het ontbreken van de InsideDeals gedurende de afgelopen twee weken, maar soms moet er ook écht gewerkt worden. Maar goed, terug naar de orde van de dag en hopelijk kan ik met deze editie de achterstand een beetje inhalen qua deals. Deze keer zijn het allemaal deals in business class die de revue zullen passeren.

Business class naar Jakarta

De goedkope business class tickets met Saudi Arabian Airlines zijn al een tijdje bekend. Meestal vanaf vliegvelden in Spanje. Deze keer betreft het tickets om vanuit London naar Jakarta te vliegen. Voor 1357 euro vlieg je met 1 tussenstop in het Midden-Oosten naar Indonesië. Ik vond tickets via Momondo in de maand januari 2018, maar er zijn verschillende data beschikbaar.

insidedeals

Business class naar Tokyo

In het geval dat je al bent uitgekeken op Indonesië (wat volgens mij nooit het geval kan zijn), zijn er bij onze Italiaanse vrienden business class tickets naar Tokyo te boeken. Voor 1432 euro vlieg je vanaf Düsseldorf met een stop in Rome naar Tokyo Narita. De tijden van de layover verschillen nogal, dus goed uitkijken voor je boekt. Tijdens de maand april 2018 vond ik een aantal laaggeprijsde tarieven.

insidedeals

Business class naar Las Vegas

Zoals Elvis Presley destijds zong: Viva Las Vegas! Mij trekt het niet zo, maar er zullen absoluut mensen zijn die graag naar dit oord van verderf in de woestijn trekken. Met verschillende airlines van Star Alliance zijn er momenteel leuke business class deals te boeken. Meestal gaat het om tickets bij Lufthansa en/of Air Canada. Hier onder staan twee voorbeelden van vluchten vanaf Schiphol. Tarieven beginnen vanaf 1316 euro en die zijn te vinden in maart 2018.

insidedeals

Business class naar New York

Deals naar New York in business class zijn ook een terugkerend feit. Deze maal gaat het om vluchten met Air France. Let er wel op dat je vanaf Warschau met een tussenstop in Parijs naar New York vliegt. Misschien interessant voor degenen die segmenten of miles bij Flying Blue sparen?

insidedeals

Voor ongeveer 1300 euro kan je naar de Big Apple vliegen, vluchten in maart 2018 zijn wederom te vinden via Momondo.nl

Business class naar Krabi

Qatar Airways heeft weer een aantal lage tarieven die momenteel te boeken zijn. Het gaat vooral om tickets richting Thailand. Zo kan je vanuit Helsinki voor 1247 euro met een stop in Doha (met toegang tot de Al Mourjan business class lounge) naar Krabi vliegen. Deze business class deals zijn te boeken via Google Flights of Momondo.

insidedeals

Business class naar Bangkok

Het kan nog beter bij Qatar Airways, je kan namelijk ook naar Bangkok vliegen voor nog minder geld. Voor slechts 1131 euro vlieg je heen en terug van Helsinki naar de Thaise hoofdstad. Ik vond beschikbare data in januari 2018, dus die zijn voor de snelle beslissers. Indien je nog graag een ticket in business class wil boeken, dan moet zeker niet twijfelen!

insidedeals

Zoals jullie zijn, waren er weer een leuk aantal deals in business class. De enige tools die ik gebruik om deze vluchten te vinden zijn Google Flights en Momondo. De laatste is zelfs overbodig, maar het geeft me de mogelijkheid om makkelijk een foto van de prijs hier weer te geven.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *