InsideDeals – Goedkoop met KLM naar het Caribisch gebied2 min leestijd

Mambo Beach Boulevard, Willemstad, Curaçao (Bron: Unsplash / Emiel Molenaar)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De zeer beperkte vraag naar vliegtickets levert op het moment nog steeds heel wat goede Deals op. Je kunt vaak ook ver voorruit boeken en de wijzigings- en annuleringsvoorwaarden zijn zeer flexibel over het algemeen. Voor deze editie van de InsideDeals kijken we naar het Caribisch gebied: KLM biedt hier best een goedkoop alternatief voor een Staycation. Want wie verlangt er in deze tijd nu niet naar witte stranden en palmbomen?

Curaçao en Bonaire

Zowel Curaçao als Bonaire zijn momenteel aantrekkelijk geprijsd als je met KLM vliegt. Je kunt zelfs vanaf € 427 (+ € 10 boekingskosten) een retour naar Curaçao boeken. Hier zit echter nog geen bagage bij. Maar ben je Flying Blue Silver, Gold of Platinum lid dan is een gratis stuk bagage inbegrepen. Heb je geen status bij Flying Blue en wil je wel een koffer meenemen, dan komt er € 80 bij. Flying Blue Explorer deelnemers krijgen wel korting op bagage. Voor een ticket naar Bonaire betaal je een vergelijkbaar bedrag, namelijk € 448 (+ € 10 boekingskosten). 

Reis je liever comfortabel in World Business Class? Ook dan kun je interessante tarieven vinden. Zo vlieg je al voor iets meer dan € 1.000 in WBC naar Curaçao. Dit tarief is beperkt beschikbaar. Als je in Business Class naar Bonaire vliegt ben je wel wat meer kwijt, namelijk zo’n € 1.700 voor een retourticket. Maar dit is nog steeds minder dan je normaliter in deze periode betaalt. Kijk goed naar de reisdata, aangezien dit veel uitmaakt voor de prijs die je betaalt. 

Deze diashow vereist JavaScript.

Je kunt vanuit Amsterdam overigens ook met de TUI Dreamliner naar zowel Curaçao als Bonaire vliegen. Je betaalt voor een retourticket dan iets meer. Let op dat de boekingskosten er nog overheen komen. Bij TUI is dat € 15 en bij KLM € 10. 

Reisadvies Caribisch gebied

Naar aanleiding van de aangepaste reisadviezen blijven alleen de Nederlandse eilanden Curaçao en Bonaire in het Caribisch gebied nog ‘geel’. Dat wil zeggen dat je hier onder bepaalde voorwaarden wel naartoe mag reizen. Te denken valt aan het kunnen overleggen van een negatieve PCR test. Na terugkomst in Nederland uit Curaçao en Bonaire hoef je niet in thuisquarantaine. Aruba, Sint Maarten, Saba en Sint Eustatius zijn daarentegen ‘oranje’. Meer over de reisadviezen voor het Caribisch deel van Nederland lees je hier.

Reisrestricties en boekingsvoorwaarden

Het blijft belangrijk om de geldende reisrestricties te volgen als je van plan bent om een reis te boeken. Denk eraan de inreisverboden snel kunnen veranderen. Op de website Nederland Wereldwijd is alle actuele informatie van de Nederlandse overheid ter te lezen. Let op: de genoemde InsideDeals prijzen vanaf-prijzen zijn. Deze kunnen natuurlijk veranderen op basis van vraag en aanbod.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *