InsideDeals: Brussel – New York JFK vanaf €260!

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Vanaf Brussel zijn er regelmatig spotgoedkope vluchten naar New York. Zowel rechtstreeks als met een overstap. Ook de komende maanden zijn de tarieven weer erg laag, zo attendeerde STK9 ons op het forum. Vanaf november kun je vanaf slechts €260 rechtstreeks van Brussel Zaventem naar New York JFK vliegen met Brussels Airlines. Je boekt hier de codeshare van United Airlines. Er zijn mogelijkheden met een minimum stay van slechts 3 dagen voor dit goedkope tarief maar voor de meeste goedkope tarieven moet je 5 nachten blijven. Het zoeken naar tarieven gaat het makkelijkst via ITA Matrix.

Star Alliance

Er zijn verschillende varianten mogelijk. Zo kan je ook via bijvoorbeeld Genève reizen als je liever met SWISS de trans-Atlantische oversteek maakt. Of je kan via Frankfurt vliegen. Voor anderhalf tientje meer kan je ook onder een Brussels Airlines vluchtnummer boeken.

Brussels Airlines zegt gedag tegen oude vloot A330's

Skyteam

Wil je met Skyteam vliegen, dan matcht Delta ook de vanaf-prijs van €261, echter met een langere minimum-stay van 6 nachten. Er zijn echter ook genoeg data te vinden met prijzen onder de €300 en 3-5 nachten minimum verblijf .

Voor de XP-spaarders of KLM fans zijn er ook reizen via Amsterdam beschikbaar. Je reist dan met de Thalys van Brussel naar Schiphol. Vervolgens vlieg je met KLM (of Delta) vanaf Amsterdam naar New York. Lees voor meer info over het reizen per trein vanuit België dit artikel: KLM ticket met trein vanuit België; zo werkt het

Bagage

Deze goedkope tickets boeken natuurlijk in de goedkoopste tariefklasse waarbij je, zonder elite status, geen ruimbagage kosteloos mee mag nemen. Houd hier rekening mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *