InsideDeals – De meest interessante deals2 min leestijd

insidedeals

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

In deze editie van InsideDeals is het één en al deals richting Noord- en Zuid-Amerika. Alles wat ik heb gevonden qua vluchten, vertrekt uit Amsterdam. Richting Azië waren er weinig echt goede deals te vinden. Een prijs lager dan 1500 Euro voor een business class ticket beschouw ik als een goede deal. De absurde prijs van 625 Euro retour naar Tokyo op Qatar Airways zal volgens mij nooit meer geëvenaard worden.

Business class naar Bogota

Indien je op zoek bent naar een leuke deal richting Zuid-Amerika, dan is dit wel een mogelijkheid. Vanaf Schiphol vlieg je via Madrid naar Bogota. De vluchten worden uitgevoerd door Iberia (Express) en hierdoor kan je Avios sparen. Altijd leuk om achter de hand te hebben als je met award tickets wilt gaan knutselen. Deze tickets zijn te vinden in de maand januari bij de bekende OTA.

insidedeals

Business class naar Montreal

Voor de liefhebbers van SkyTeam is dit een interessante optie. Je vliegt vanaf Amsterdam rechtstreeks met KLM naar Montreal. Op de terugweg vlieg je met Air France via Parijs terug naar huis. Dit voor de prijs van iets meer dan 1400 Euro. Deze vluchten heb ik gevonden voor de eindejaar periode. Het biedt de kans om de feestdagen in Canada door te brengen, leuk als je daar familie hebt wonen.

insidedeals

Business class naar Lima

Nogmaals een kans om relatief goedkoop in business class naar Zuid-Amerika te vliegen. Ditmaal naar de hoofdstad van Peru. Tijdens de heenreis vlieg je vanaf Amsterdam naar Madrid en vervolgens via Bogota naar Lima. De vluchten naar huis verlopen via Madrid. Tickets zijn te vinden voor de een periode in maart 2020.

insidedeals

Business class naar Chicago

Het lijkt erop of Icelandair een flink aantal bestemmingen in Noord-Amerika in de aanbieding heeft. Als je goed zoekt kun je een flink aantal leuke deals vinden. Van de Oostkust en Canada tot bijna aan de Westkust van de VS. Ik geef hier slechts 2 voorbeelden van het aanbod. Vanaf Amsterdam vlieg je via Reykjavík naar Chicago voor ongeveer 900 Euro! Een unieke kans om net voor Kerst de sfeer te gaan opsnuiven of te gaan winkelen. Tickets zijn hier te vinden!

insidedeals

Business class naar Toronto

Heb je niks met Amerika en vlieg je liever naar Canada? Dan kan ook, zelfs nog goedkoper! Want voor iets meer dan 800 Euro zijn er tickets te boeken naar Toronto. Helaas zijn deze niet te vinden tijdens de feestdagen, maar wel in maart 2020.

insidedeals

Foto credits momondo.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *