American Airlines miles kopen met bonus en korting

american airlines miles kopen

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Momenteel kan je tot en met 1 november bij American Airlines miles kopen met een bonus die kan oplopen tot 42.500 miles met daarbij een korting van 10%. Dit kan interessant zijn als je nog award mijlen zou nodig hebben om een specifiek award ticket te boeken.

Wanneer je inlogt op de pagina van deze promo dan krijg je een overzicht van het aantal mijlen dat je extra kunt verkrijgen. Zoals je kunt zien, dien je een flink aantal mijlen te kopen voor je een bonus krijgt en de eerder vermelde korting.

american airlines miles kopen

Maar is het dan wel een interessante promo? Als we de proef op de som nemen en als voorbeeld het minimum aantal mijlen van 20.000 kopen, dan krijg je het onderstaande resultaat.

american airlines miles kopen

Dat is een flink hap geld voor een beperkt aantal mijlen. Voor dat geld vlieg je in economy class heen en weer naar de VS. Mijn advies? Doe het enkel als je écht de mijlen nodig hebt. Een andere mogelijkheid is om hotelpunten om te zetten naar mijlen. Dit kan interessant zijn als je een overschot aan IHG punten hebt. Recent was er een promo waarbij je een bonus van 25% kreeg na het omzetten van je hotelpunten. Deze promo eindigt op 30 oktober 2019. Houdt er rekening mee dat je bij een hotelketen zoals IHG dient te bellen om te punten te converteren. De transactie is ook niet instant, het kan soms tot enkele weken duren voor de mijlen in jouw account staan.

Dus overweeg met dit soort promoties altijd of het loont!

Foto credits aa.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *