Goedkope business class naar New York1 min leestijd

goedkoop naar New York

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Eerder vandaag verschenen de InsideDeals, maar we vonden nog een bijkomende deal. Je kan namelijk goedkope business class naar New York boeken. Ditmaal niet met Icelandair, maar met airlines uit zowel de SkyTeam als Star Alliance allianties. Op die manier is er de keuze waar je de verdiende award mijlen kan parkeren.

Goedkope business class met SkyTeam

Voor degenen die liever met KLM, Air France of Delta vliegen, vormt dit een mooie gelegenheid. De vlucht op zowel heen- als terugreis zijn rechtstreeks en worden uitgevoerd door Delta. Er zijn nog een aantal andere scenarios mogelijk met een stop in Parijs (CDG).

De tickets zijn te boeken voor een kleine periode in april 2020.

goedkope business class

Goedkope business class met Star Alliance

Ben je fervent aanhanger van Star Alliance? Kijk dan niet verder, want voor iets meer dan 1300 Euro zijn er business class tickets richting de Big Apple te boeken. Je stopt op de heenreis in Copenhagen en op de terugweg maak je een tussenstop in Oslo. De miles? Ik zou ze bij Aegean sparen om op die manier snel aan Star Alliance Gold te raken.

Qua beschikbaarheid zit je voor deze tickets ook gebonden aan dezelfde periode, namelijk april 2020.

goedkope business class

Zoals je misschien hebt opgemerkt, vertrekken deze vluchten niet vanuit Amsterdam of Brussel, maar vanuit Frankfurt. Dit vliegveld is makkelijk te bereiken met de ICE treinen uit zowel België als Nederland.

Foto credits momondo.nl

Reacties

  1. DanielSnult zegt

    This is my very first time visiting your blog and I’m very fascinated. Thank you for sharing and keep up 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *