IHG World Sale

IC Bora Bora Tahiti

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Terwijl de Accelerate promotie nog volop aan de gang is wordt er een nieuwe promo gelanceerd. Het gaat om de IHG World Sale. Hierbij kan je wereldwijd IHG hotels boeken en daarbij krijg je een korting die kan oplopen tot 30%.

ihg world sale

Deze actie loopt tot en met 29 november 2017. Je kan tot die tijd overnachtingen boeken in een periode die loopt tot en met 31 maart 2018.

ihg world sale

Aanbod

Als we kijken naar het aanbod binnen Europa dan zijn er wel een aantal leuke deals te vinden. Maar ik heb geen spectaculaire kortingen gevonden. In het nieuwe Kimtpon De Witt hotel in Amsterdam worden nachten aangeboden met 27% korting.

ihg world sale

Het InterContinental hotel in Athene kan voor ongeveer 119 euro per nacht geboekt worden. De gangbare prijs is zo’n 160 euro per nacht.

ihg world sale

Standaard kamers in het InterContinental hotel in Berlijn staan online voor minder dan 100 euro, dit houdt een korting van 23% in.

ihg world sale

Het InterContinental Budapest is voor zelfs minder dan 90 euro per nacht te boeken.

ihg world sale

Ben je op zoek naar een goedkoop maar toch kwalitatief goed hotel in Parijs? Kijk dan eventueel naar het Crowne Plaza hotel in Neuilly, te boeken aan 112 euro per nacht.

ihg world sale

Het InterContinental hotel in Praag biedt waarschijnlijk de grootste korting aan, namelijk 34%. Een standaard kamer is te boeken vanaf iets meer dan 79 euro per overnachting.

ihg world sale

Behalve Europe zijn er ook nog hotels te vinden op andere continenten.

ihg world sale

Voorwaarden

De voorwaarden van deze promo variëren per regio. Kijk daarom zeker naar hetgeen erin staat vermeld. Hieronder zijn die van Europe terug te vinden.

ihg world sale

Gaan jullie gebruik maken van de IHG World Sale? Heb je misschien een hotel wat je graag wil boeken? Laat het ons weten waar jullie verblijven, misschien dat we elkaar wel eens tegen het lijf lopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *