IHG Rewards Club Wijzigingen

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Vandaag kondigde IHG een nieuw elite status niveau aan,  en ook dat ze meer gaan focussen op gepersonaliseerde belevenissen voor hun leden.

IHG Announcement

De InterContinental Hotels Group (IHG) Rewards Club telt wereldwijd zo’n 84 miljoen leden en is daarmee één van de grootste loyalty-programma’s op de markt. Na ‘marktonderzoek’ hebben ze  besloten om een aantal veranderingen door te voeren in het programma.

Wijzigingen in IHG Rewards Club

De komende tijd, vanaf juli 2015, zullen de volgende wijzigingen doorgevoerd worden:

  • In Juli 2015 komt er een nieuw elite status niveau waarvan nog geen naam bekend is, maar dit niveau wordt bereikt na het verdienen van 75,000 elite punten of 75 overnachtingen
  • Een primeur is dat de meeste loyale klanten beloond zullen worden met een 100% extra bonus voor ‘qualifying stays’
  • Leden met het nieuwe elite status niveau bereiken krijgen de keuze tussen 25,000 punten of iemand anders upgraden naar Platinum Elite
  • De kwalificatie normen voor de verschillende elite status niveau’s zal worden aangepast, als Club member hoeft je nog maar 10,000 punten te verdienen of 10 ‘qualifying’ nachten te slapen om Gold member te worden (momenteel is dit op 15 nachten of 20,000 punten)
  • Gold elite leden zullen 40,000 punten moeten verdienen of 40 ‘qualifying’ nachten doorbrengen om zich te kwalificeren voor het Platinum elite status niveau; momenteel is de norm 60,000 punten of 50 nachten.
  • Er wordt een nieuw ‘Customer Relationship Management’ systeem in gebruik genomen om zo nog beter in te spelen om de voorkeuren van de leden.
  • Vanaf Mei 2016 zullen IHG punten vervallen als je geen activiteit op jouw account hebt in de laatste 12 maanden.

What About Ambassador?

De naam van het nieuwe elite status niveau is momenteel dus nog onbekend (al ligt Diamond (klik) een beetje voor de hand). Zou het een vervanging worden voor het (Royal) Ambassador membership? En wat gaat er gebeuren met het Ambassador programma van IHG?

De toekomst van het Ambassador programma is onbekend.
De toekomst van het Ambassador programma is onbekend.

Vanaf het moment dat we hier meer informatie over hebben, dan zullen we dit zeker met jullie delen via Ikvliegveel.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *