IHG Mystery Bonus met 100% Extra Punten

IHG Mystery Bonus

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

EDIT: Blijkbaar gaat het hier om een zogenaamde “targeted” promotie, waarbij IHG leden verschillende bonussen krijgen aangeboden. Sommige leden krijgen zelfs helemaal niks per e-mail.

Iedereen die mij een beetje kent of volgt hier op InsideFlyer NL, weet waarschijnlijk dat ik een grote fan ben van het loyaliteitsprogramma van IHG. Waarom? Omdat er veel punten mee te verdienen zijn en ik graag in hun hotels verblijf. Tot en met 18 juli kan je tijdens de IHG Mystery Bonus promotie punten aankopen met een bonus van 100%!

IHG Mystery Bonus

IHG Mystery Bonus

Alle leden van IHG zullen een e-mail hebben ontvangen met daarin de mededeling dat je moet klikken op een link om te weten te komen hoeveel bonus punten je kan verdienen. Echt iets mysterieus heeft deze promotie niet, omdat iedereen een bonus van 100% krijgt. Het maakt niet uit hoeveel punten je koopt, je krijgt alles dus dubbel.

Is het de moeite waard om punten te kopen tijdens deze promotie? Dat is een vraag met een tweeledig antwoord want het hangt af van jouw situatie. Ben je iemand die veel in IHG hotels verblijft?

IHG Mystery Bonus

Dan is het antwoord wellicht nee omdat je door het aantal overnachtingen al genoeg punten kan verdienen. Met deze verdiende punten kan je vervolgens reward nights boeken. De promotie is mijn ogen enkel interessant als je nog een aantal punten tekort komt voor het boeken van een specifiek hotel.

Het enigste wat je dus hoeft te doen is klikken op de link in de e-mail en vervolgens wordt je gebracht naar een login pagina. Hier dien je in te loggen met jouw gegevens van IHG.

IHG Mystery Bonus

Het maximum aantal punten wat je kan kopen per jaar bij IHG staat vast op 60.000. Indien je dit jaar al eens punten hebt aangekocht, dan zal de limiet lager liggen. Met de IHG Mystery Bonus kan je dus in één slag 120.000 punten kopen. Dit zal ongeveer 624 euro kosten. Wat kan je met al die punten doen?

Wel als je de punten zou gebruiken tijdens de IHG Point Breaks, dan kan je in totaal 24 overnachtingen boeken aan 5000 punten per nacht! Dit komt neer op 26 euro per overnachting! Ik heb dit jaar al eens punten gekocht dus resteren mij nog 49.000 punten die ik kan aankopen, plus de bonus van 100%.

IHG Mystery Bonus

Ben jij van plan om punten te kopen tijdens de IHG Mysterie Bonus promotie en wat ben je van plan om er mee te doen?

Reacties

  1. Didier zegt

    Nee hoor “slechts” 75% aangeboden. Wacht dus even af wat er de rest van het jaar gebeurt. Wel 1000 gekocht voor accelerate!

  2. Alias zegt

    De bonuspuntenaanbiedingen zie ik vaker voorbij komen dan dat IHG mij hierover geïnformeerd heeft.
    De huidige actie loopt vanaf 20 juni 2016 t/m 18 juli 2016 en degene die ze gekocht heeft tijdens de 31 mei t/m 3 juni 2016 promo – om bijvoorbeeld een van de IHG Accelerate challenges succesvol af te ronden – komt niet in aanmerking voor de 100% bonus. Althans, dat is mijn aanname. Tijdens de vorige promo heb ik 1.000 “moeten” kopen voor de IHG Accelerate en heb nu een 75% bonus, normaliter is/was dit 100%. Enfin, mogelijk zal er later dit jaar een nieuwe promo zijn waarbij ik wel de 100% bonus heb en anders volgend jaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *