IHG komt met Boost Your Points Accelerator2 min leestijd

IHG One

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Net als vele andere loyaliteitsprogramma’s komt nu ook IHG One Rewards met een mogelijkheid om het aantal punten tegen betaling te vermenigvuldigen. Een paar jaar geleden kwam ook al Flying Blue met een accelerator om meer miles te kunnen verdienen.

IHG Boost Your Points Accelerator

De points accelerator van IHG is in tegenstelling tot andere loyaliteitsprogramma’s wel tijdelijk. Tot en met 31 juli 2023 kun je namelijk je verdiende punten tegen betaling verdubbelen, verdrievoudigen of zelfs verviervoudigen. Dit komt neer op respectievelijk 35%, 45%, of 55%. Het is dus eigenlijk meer een promotie. Dit aanbod is echter niet voor iedereen beschikbaar. Alleen leden die een e-mail van IHG hebben gekregen komen in aanmerking voor de bonus.

IHG Boost Your Points Accelerator
Vermenigvuldig je punten met de IHG Boost Your Points Accelerator. (Foto: InsideFlyer – Christian)

Houd er wel rekening mee dat het verwerven van punten aantrekkelijker is tijdelijks normale promoties waarbij je een bonus krijgt op het aankopen van punten. Op dit moment heeft IHG bijvoorbeeld nog tot 7 juni een dergelijke promotie lopen. Hierbij is de bonus echter wel beperkt tot maximaal 80%. Als je dus veel punten wilt inkopen is het beter om een promotie af te wachten waarbij je 100% bonuspunten kunt krijgen. Meer informatie over de IHG Boost Your Points Accelerator kun je vinden op de website van IHG.

IHG Boost Your Points Accelerator

IHG One Rewards punten besteden

IHG One Rewards punten kun je vervolgens inzetten om gratis overnachtingen te boeken. Dit is al mogelijk vanaf slechts 10.000 punten per nacht. Aangezien IHG eerder dit jaar een vernieuwing van het programma onderging, zijn er ook een aantal nieuwe mogelijkheden ontstaan om je punten slim in te zetten. Het Holiday Inn Express Amsterdam – North Riverside boek je bijvoorbeeld voor 34.000 punten per nacht. Normaliter kost een overnachting hier al snel € 200,-. De meeste van deze mogelijkheden zijn echter alweer gecorrigeerd. De volgende merken behoren tot IHG: Crowne Plaza, Holiday Inn, Holiday Inn Express, Candlewood Suites, Staybridge Suites, voco, EVEN, Six Senses, Regent, InterContinental, Kimpton en Hotel Indigo.

Uitgelichte afbeelding: IHG

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *