IHG ‘Into The Nights’ promo

IHG Into The Nights

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De succesvolle Big Win-actie van IHG is terug! Deze keer onder de naam “Into The Nights“.

De opzet is als volgt: door een aantal “challenges” uit te voeren word je beloond met IHG Rewards Club points of airline miles. Het is hierdoor mogelijk om in relatief korte tijd veel punten te verdienen. Als je alle taken hebt uitgevoerd, heb je minimaal 50.000 Rewards Club points of 10.000 airline miles bij elkaar gespaard!

Hoe werkt het?
Om in aanmerking te komen voor de bonuspunten heb je een IHG Rewards Club account nodig (meer info: klik hier) en je moet je registreren voor de Big Win-actie met je IHG Rewards Club nummer en bijbehorende pincode. Dit kan via deze link: http://intothenights.ihg.com

Zodra je ingelogd bent, verschijnt de pagina met je persoonlijke ‘challenge’. Op basis van de historie krijgt ieder Rewards Club-lid een persoonlijke challenge waarbij het aantal te verdienen punten ook flink hoger kan uitpakken dan de ondergrens van 50.000! De actie loopt tot en met 31 december 2014.

Ik heb net mijn eigen aanbod bekeken en ik heb zelfs de mogelijkheid om 139.500 punten te verdienen!

IHG Into the nights - ounten
IHG Into the nights – Overzicht te behalen punten

Je kunt vervolgens punten verdienen door aan een aantal taken uit te voeren. Deze taken zijn in mijn situatie de volgende:

Into The Nights challenge
Into The Nights challenge

De taken kunnen gecombineerd worden en het is daarom goed om even na te gaan hoe je op de goedkoopste manier je doel kunt halen. Voorbeeld: In de tweede taak moeten er 2 zaterdagnachten geboekt worden en in de derde taak twee Holiday Inn Express hotels. Als je dus twee keer in een Holiday Inn Express slaapt op een zaterdagnacht, heb je beide taken dus vervuld.

Persoonlijk aanbod
Op basis van de historie (het aantal overnachtingen) wordt een persoonlijk aanbod gedaan. Het blijkt dat het meestal zo is dat hoe meer overnachtingen er zijn geweest hoe lastiger de ‘challenge’, maar hoe meer punten er verdiend kunnen worden. Nieuwe Rewards Club leden zullen het gemakkelijker hebben en in ieder geval 50.000 punten verdienen.

Het is daarom goed om ook even kritisch naar je aanbod te kijken. Misschien is het in jouw situatie helemaal niet lonend om met deze actie mee te doen. Voor $70 is het namelijk ook mogelijk om 10.000 punten te kopen (zie artikel).

Forum ikvliegveel
Wat is jouw aanbod bij IHG? Wat voor nachten heb je geboekt en hoe gaat het met het bijschrijven van de punten? Deel het op ons forum! (klik)

Wat kun je met de Rewards Club punten?
Deze punten kunnen onder andere weer gebruikt worden om hotelovernachtingen te betalen. En als je je bedenkt dat er soms al vanaf 5.000 punten een hotelkamer geboekt kan worden (de ‘Point Breaks’ aanbiedingen), staat dat bij 50.000 punten gelijk aan 10 gratis hotelovernachtingen! Maar uiteraard is het niet altijd feest en zijn er vaak meer punten nodig voor een gratis overnachting. Met 50.000 punten kunnen in ieder geval minimaal twee gratis nachten geboekt worden!

Overzicht IHG hotel ketens
Overzicht IHG hotel ketens

Bijschrijven Big Win punten
In het algemeen worden de reguliere IHG Rewards Club punten vier dagen na check-out bijgeschreven op je account. De Big Win punten worden apart en meestal een aantal dagen later pas bijgeschreven. Dit was tenminste de situatie afgelopen jaar.

Ben je nog onbekend met het spaarprogramma Rewards Club van IHG? Kijk dan even naar ons artikel (klik) waar het programma uitgelegd wordt.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *