IHG hotel merk voco vestigt voor het eerst in Parijs, Frankrijk.

IHG hotel merk voco vestigt voor het eerst in Parijs, Frankrijk.

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Twee jaar geleden werd het nieuwe IHG-hotel merk gelanceerd. Het merk voco, wat ‘uitnodigen’ en ‘samen bellen’ in het Latijn betekend moet in korte tijd op verschillende bestemmingen gaan vestigen. Met nog verschillende nieuwe bestemmingen op de planning, zal het IHG-merk voco nu eerst openen in Parijs.

IHG

IHG is een van de grootste hotelketens wereldwijd. Met veel verschillende hotels in nagenoeg alle continenten. Met het loyaliteitsprogramma IHG Rewards Club spaar je gemakkelijk punten en overnachtingen die je naar een hogere status brengen. Deze hogere status bij het programma geeft je verschillende extra voordelen. Denk daarbij aan een upgrade of eerder inchecken en het extra sparen van punten.

Binnen de hotelketen zijn inmiddels tal van verschillende merken aangesloten. Van instaphotels naar midscale en hoog segment hotels. Denk hierbij aan Holiday Inn, Hualuxe, Crown Plaza, Regent en Kimpton. Maar ook het recentelijk toegevoegde nieuwe IHG Hotel merk voco behoort bij de keten.

Wist je dat IHG onlangs haar grootste Holiday Inn Express in Amsterdam opende. Meer daarover lees je hier op InsideFlyer.

Viva Le France

Frankrijk, maar dan met name ook Parijs kent een groot aantal hotels. En daar wordt nu dus een nieuw hotel uit de IHG keten toegevoegd. Het voco Paris Montparnasse ligt in de gelijknamige wijk in Parijs. Het hotel is gevestigd op zo’n 5 minuten lopen naar het treinstation Montparnasse. Vanuit daar kun je bijvoorbeeld gemakkelijk met de bus naar de grote luchthavens van de stad. Vanuit het metrostation Gaîté ben je in korte tijd bij veel grote bezienswaardigheden in Parijs.IHG hotel merk voco vestigt voor het eerst in Parijs, Frankrijk.

Het nieuw te openen hotel beschikt over 102 kamers waarin de kenmerken van het merk duidelijk zichtbaar zijn. De kamers zijn ontworpen door Fabien Roque en zijn stijlvol en tijdloos.

voco

Dit hotel kenmerkt zich onder andere door een warm welkom bij aankomst. Tevens is er een snelle en eenvoudige check-in in het hotel evenals een lokaal welkomstgeschenk bij je aankomst.

Het voco Paris Montparnasse heeft dus 105 kamers, waarvan enkele Premium kamers. Deze zijn ruimer en beschikken over een terras vanaf waar je een mooi uitzicht zou hebben, aldus IHG. In de Junior Suite is zelfs een apart woongedeelte. Elke kamer beschikt over Nespresso koffiemachines en in het gehele hotel is snelle WiFi (gratis) beschikbaar.IHG hotel merk voco vestigt voor het eerst in Parijs, Frankrijk.

Het hotel beschikt over een koffiebar, 12 Grammes. Hier kunnen gasten genieten van een goed ontbijt of van hapjes gedurende de dag. Wil je een overnachting bij dit hotel boeken, dan kan dat via deze website.

Duurzaamheid

voco heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Zo wordt er gewerkt met gerecyclede materialen. Deze kun je bijvoorbeeld terugvinden in het beddengoed dat van 100% gerecyclede materialen bestaat. Ook zijn de amenities niet in kleine verpakkingen maar grote verpakkingen verkrijgbaar. In de douche is een douchekop die minder water verbruikt door lucht toe te voegen aan het water. Hierdoor voelen de waterdruppels groot aan, maar kost het toch minder water.

Naast het voco Parijs zal IHG de komende tijd nog enkele andere voco hotels binnen de openen. Zo zal er binnenkort in Straatsburg nog een hotel geopend worden, evenals in Reims en Beaune in 2022.

Bron en beeldmateriaal: IHG

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *