IHG Accelerate: 10.000 extra punten bij Kimpton

ihg accelerate

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Iedereen die een beetje bekend is met IHG, weet dat het ontzettend makkelijk kan zijn om er véél punten te verdienen. Meerdere malen per jaar wordt de IHG Accelerate promotie georganiseerd. Als nieuw lid van het loyalty programma zijn de opdrachten meestal makkelijker dan van iemand die er veel nachten doorbrengt.

Met mijn huidige promo kan ik zo’n 62.000 punten verdienen. Nu ontving ik afgelopen week een e-mail van IHG met de melding dat ik er mogelijks nog meer punten verdiend kunnen worden.

ihg accelerate

Indien ik voor 30 april overnacht in een Kimpton hotel, ontvang ik 10.000 extra punten. Dit is mooi meegenomen, maar het hangt natuurlijk af van de kostprijs van overnachting. Je kunt bij IHG hetzelfde aantal punten kopen voor zo’n $ 70. De vraag is: zijn er Kimpton hotels waar je voor minder dan dat geld kunt overnachten?

Het is leuk om veel punten te verdienen, maar staar je niet blind op die punten. Doe af en toe eens je huiswerk. Er is een reden dat je destijds op school moest leren rekenen. Die kennis komt nu handig van pas! Bezint eer je begint.

Dit zijn de voorwaarden die eraan verbonden zijn.

ihg accelerate

Zijn er nog meer mensen die deze e-mail van IHG hebben ontvangen? Hebben jullie hetzelfde aanbod gekregen of misschien helemaal niet? Hebben jullie al eens overnacht in een Kimpton hotel? Zo ja, hoe was jullie ervaring?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *