IHG 48hr Winter Sale2 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Vorige week kondigde IHG hun ’48hr Winter Sale’ aan via hun website en de app op smartphones. Vanaf vrijdag 31 oktober middernacht (GMT) tot zaterdag 1 november om 23u59 (GMT) biedt IHG een 600 tal hotels aan in Europa tegen verminderde prijzen. De promo is geldig voor verblijven tussen 16 december 2014 en 14 februari 2015.

Vanaf 30 oktober om middernacht zal het voor IHG Platinum leden al mogelijk zijn om nachten te boeken. Maar let op, dat kan énkel via de IHG app. 24 uur later kunnen de andere leden van het IHG loyaltyprogramma de kans krijgen om te boeken. Voorwaarde is dat je een lid bent van IHG, indien dit nog niet het geval is, kan je jezelf registreren via deze link.

ihgwintersale

Voorlopig staan de prijzen enkel in GBP vermeld op de site van IHG (we hebben het even voor je omgerekend naar Euro’s) en ze staan opgesplitst in verschillende categorieën:

2 IHG-Room-Rates-768x154 jpg

Een aantal voorbeelden van hotels die te boeken zijn in de Benelux tijdens deze promotie:

Belgie:

 • 62 euro kamers:
  Holiday Inn Express hotels in Antwerpen, Gent en Mechelen
 • 113 euro kamers:
  Crowne Plaza Antwerpen, Crowne Plaza Brussel Le Palace, Crowne Plaza Brussel Airport, Holiday Inn Gent-Expo, Holiday Inn Hasselt en Holiday Inn Express Hasselt
 • 163 euro kamers:
  Crowne Plaza Luik

Nederland:

 • 62 euro kamers:
  Crowne Plaza Schiphol, Holiday Inn Amsterdam, Holiday Inn Express Sloterdijk, Holiday Inn Express hotels in Amsterdam-Zuid, Amsterdam-Arena Towers, Arnhem, Eindhoven, Leiden, Rotterdam CS, Den Haag en Utrecht
 • 113 euro kamers:
  Crowne Plaza Amsterdam-Zuid, Holiday Inn Amsterdam-Arena Towers, Holiday Inn Ijmuiden en Crowne Plaza Den Haag
 • 163 euro kamers:
  Crowne Plaza Amsterdam City Centre en Crowne Plaza Maastricht
 • 214 euro kamers:
  InterContinental Amstel Amsterdam
  (dit is onze tip voor jou, normaal gesproken zijn kamers het dubbele in dit hotel!)

Een volledig overzicht van alle deelnemende hotels is te vinden op deze link.

Sommige hotels lijken goeie deals te hebben, maar maak op voorhand een vergelijking tussen deze prijzen en de zogenaamde “Advanced Saver Rates”, hier kan je soms betere deals vinden dan tijdens deze promotie.

Reacties

 1. Lionell zegt

  Ja ik zie het net ook, de rates zijn non-refundable en moeten dus bij boeking betaald worden. Sommige rates zijn inclusief ontbijt. Het rare is dat de rates nu al te boeken zijn, er is voor dus blijkbaar geen uitzondering of je Platinum member bent of niet. Zelfs zonder in te loggen in je IHG account zijn de rates te boeken.

 2. Marcel_ zegt

  Als je een kamer boekt, tel deze dan ook mee voor de promo? Of telt deze actie niet mee voor de promo waar bij je 50.000 punten ken score.

  • Lionell zegt

   Volgens het contact wat ik had met IHG Care is dit niet het geval… Of de boeking die je maakt moet voldoen aan de één van de challenges die jouw Into The Night promotie hebt staan. Ze deden er heel vaag over bij IHG jammer genoeg. Ik ben bezig het verder uit te zoeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *