Ibis Styles Delft City Centre opent haar deuren2 min leestijd

Ibis Styles Delft City Centre opent haar deuren

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

In Nederland zijn er verschillende hotels die aangesloten zijn bij de keten Accor. De meeste hotels zijn gevestigd in de randstad en dan met name in Amsterdam. Ook verspreid door Nederland vind je verschillende hotels. Deze week is het nieuwste hotel geopend. Het gaat hier om het Ibis Styles Delft City Centre. Met zijn centrale ligging ideaal om het prachtige Delft te ontdekken.

Locatie

Het onlangs geopende Ibis Styles Delft City Centre is gelegen in de stad Delft. Deze stad is niet alleen in trek bij studenten, maar ook voor een dagje uit een zeer geschikte plek. Een bezoek aan de Nieuwe en Oude Kerk kan natuurlijk niet uitbleven. Evenals een bezoek aan de Delftse aardewerkfabriek waar vroeger het Delfts blauwe aardewerk werd geproduceerd.

Met de vakanties voor de deur is het zeker de moeite om ook Delft te bezoeken. Het is wellicht een mooi moment om dat te combineren met een verblijf in dit nieuwe hotel. Het Ibis Styles Delft City Centre is op nog geen 200m afstand gelegen van Station Delft. Het ligt dus in het centrum van deze oude stad.

Ibis Styles Delft City Centre opent haar deuren
Bron: Unsplash – Folco Masi

Het hotel beschikt over een aantal soorten kamers. Zo zijn er standaardkamers met uitzicht op de patio of uitzicht op de stad. Ook is er een familiekamer en een superior kamer met uitzicht op de stad. Tarieven starten voor ALL leden rond de €73,- per kamer voor 2 personen. Geen lid, dan betaal je iets meer. Een ALL account aanmaken doe je overigens eenvoudig en gratis via deze link. Het hotel boek je gemakkelijk via de website van Accor, voordeel is dat je dan van statusvoordelen kunt genieten. Ook via andere boekingplatforms, zoals Booking.com is een verblijf in het hotel te boeken.

Ibis Styles Delft City Centre opent haar deuren

Het hotel beschikt over een bar, genaamd Antoni. Hier kun je ontbijten, maar ook een drankje nuttigen. Het is ook mogelijk een hapje te nuttige van de kaart die het hotel heeft. Er is geen fitness of zwembad in dit hotel.

Overnacht jij binnenkort in dit nieuwe hotel? Wij zijn benieuwd naar je ervaringen, laat gerust een bericht achter!

Bron: ALL Accor, Ibis Styles Delft City Centre

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *