Iberia tot eind december met A330 naar Schiphol

Iberia Business Class

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De Spaanse luchtvaartmaatschappij Iberia komt met een Airbus A330 naar Schiphol. Dit grote toestel is voorzien van een luxere Business Class en Economy Class vergeleken met de toestellen die normaliter op deze route vliegen. Iberia is ook onderdeel van de luchtvaartalliantie oneworld. Het tijdschrift Business Traveller heeft deze alliantie opnieuw uitgeroepen tot de beste alliantie in de wereld.

Iberia met A330 naar Schiphol

De luchtvaartmaatschappij vliegt op vrijdag tussen Spanje en Nederland. Op de andere dagen vliegt de luchtvaartmaatschappij met een kleinere Airbus A320.

De vluchten tussen Amsterdam en Madrid met deze A330 zullen op vrijdag uitgevoerd worden volgens dit schema:

  • IB3060 vertrekt om 08:15 uur uit Madrid en komt om 11:00 uur aan in Amsterdam
  • IB3061 vertrekt om 12:10 uur uit Amsterdam en komt om 14:20 uur aan in Madrid

Aan boord van dit toestel staan Business Class stoelen die volledig plat kunnen. Deze stoelen staan in een 1-2-1 opstelling waardoor iedere passagier direct toegang heeft tot het gangpad. In Economy Class staan de stoelen in een 2-4-2 opstelling. Het voordeel voor de passagiers in Economy Class is dat er een entertainmentsysteem aanwezig is, wat niet het geval is in de kleinere A320.

Deze vluchten staan ingepland tot 25 december 2020. Uiteraard kan dit nog wijzigen, dus controleer de vluchtstatus voor vertrek. Controleer voor vertrek ook altijd de (in)reisbeperkingen en het reisadvies van de Nederlandse overheid. Met het oog op de Coronapandemie kan dit snel veranderen.

iberia a330

Afbeeldingen ©Iberia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *