Hyatt promotie: 3x punten en korting op awards

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

World of Hyatt lanceert vanaf 1 oktober een nieuwe promotie: ‘Bonus Journeys’. Voor verblijven tussen 1 oktober 2020 en 4 januari 2021 kunnen leden 3x punten sparen, gebaseerd op de base points. Dit geldt voor verblijven bij alle Hyatt familie hotels maar ook bij Small Luxury Hotels of the World (SLH) en MGM Resorts. Als member spaar je dan 15 punten per uitgegeven dollar in plaats van 5. Er geldt een maximum aantal van 150.000 bonus punten tijdens deze promotie. Registreren is vereist om de bonuspunten te sparen. De registratielink is vooralsnog niet beschikbaar.

Hyatt promotie voor behoud Elite nachten

Naast de bonuspunten spaar je ook extra elite nachten tijdens deze promotie. Kwalificerende nachten gemaakt in de actieperiode in 2020 worden namelijk behouden voor het volgende kwalificatiejaar in 2021. Zo kan je volgend jaar makkelijker (her)kwalificeren voor status.

Review Hyatt House Jersey City - Nabij New York City

15% punten terug voor awards verlengd

Hyatt heeft ook de huidige promotie voor 15% korting op een award stay verlengd. Nu komen verblijven t/m 4 januari 2021 in aanmerking. Leden krijgen 15% van de punten besteed aan een verblijf, upgrade, of Points + Cash verblijf terug in hun account gestort. Registratie is wel vereist, en dat kan hier (klik).

Al met al een prima najaar voor World of Hyatt leden met zowel opties om meer/sneller te sparen én met korting te besteden.

H/T: OMAAT

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *