Hotel Promoties Q1 2015

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Wil jij extra punten verdienen bij jouw favoriete hotel keten? Lees hier hoe dat kan! De meeste grote hotelketens hebben elk kwartaal wel promoties om extra punten. Elke promotie verschilt, dus hebben we een overzicht gemaakt in dit artikel zodat je makkelijk kan overzien waar, hoe en hoeveel bonus punten je kan verdienen.

 

Hyatt Gold Passport – Stay More, Play More

staymoreplaymore

Hyatt Gold Passport’s promotie is geldig van 15 januari tot en met 30 april bij alle Hyatt hotels wereldwijd voor normale boekingen en ‘Points + Cash’ boekingen. Helaas verschilt de promotie voor iedereen, dit noemen wij een ‘targeted’ promotie.  Je moet eerst met je membership nummer uitvinden hoeveel punten je kan verdienen en dan moet je jezelf nogmaals registreren om in aanmerking te komen voor de bonus. Het laatste is echt cruciaal, anders verdien je geen bonus punten!

Ik ben in aanmerking gekomen voor de onderstaande promotie, maar ik ken mensen die meer of minder zijn aangeboden. Als jij wat anders hebt aangeboden gekregen laat het dan weten in de comment sectie. Klik hier om uit te vinden hoeveel punten jij kan verdienen.

Screen Shot 2015-01-28 at 11.11.01 amIk ben best blij met de promotie waar ik voor ‘getargeted’ ben, want 50.000 bonus punten na 20 nachten is behoorlijk veel en je kan er ook best wat mee. Een overnachting by Hyatt’s laagste redemption categorie kost alleen maar 5000 punten, dus door deze promotie kan je maar liefst 10 gratis nachten verdienen.

 

Marriott Rewards – MegaBonus 2015

MBSpring15_Promotracker_US_UK_AU

Marriott Rewards’ promotie is geldig van 1 februari tot 30 april en je moet je registreren voor 31 maart. Zoals Hyatt’s promotie, is die van Marriott ook ‘targeted’. In het verleden waren de MegaBonus promoties veel beter want vaak kreeg je gratis overnachtingen na 2 verblijven, maar dit jaar zijn het alleen bonus punten die je verdienen kan. Hier kun je zien voor hoeveel bonus punten je in aanmerking komt en kan je jezelf direct registreren.

Ik ben in aanmerking gekomen voor de onderstaande promotie, als jij wat anders hebt aangeboden gekregen laat het dan weten in de comment sectie.

Screen Shot 2015-01-28 at 11.52.02 am

Ik ben voor een best grote bonus  ‘getargeted’ en dat terwijl ik het laatste jaar niet in een Marriott hotel heb verbleven. Als je al loyaal bent aan Marriott is het een leuke ‘extra’, maar om speciaal bij Marriott hotels te overnachten om deze promotie zou ikzelf niet echt aanraden.

 

Starwood Preferred Guest – Double Play

Starwood-Double-Play-1

Starwood Preferred Guest’s promotie is geldig van 5 januari tot en met 15 april en je moet je registreren voor 31 maart. Het goede is dat SPG een standaard promotie heeft die  voor iedereen gelijk is. Het slechte aan de promotie is dat er een grote lijst is van hotels die niet deelnemen hieraan. Je kan je hier registreren.

Starwood-Double-Play-2

Zoals je kunt zien is de promotie niet super lucratief en zijn er dus aardig wat hotels die niet deelnemen, maar als je toch moet overnachten bij Starwood hotels, is de bonus wel leuk meegenomen!

 

Club Carlson – Extend Your Stay, Earn 30K

Club-Carlson-Promo-1

Over deze Club Carlson promo hebben we al eens geschreven en dat artikel kan je hier vinden. Ben je niet bekend met het programma dan kan je onze handleiding hier vinden.

Zoals we eerder zeiden is dit in combinatie met een 2-4-1 deal (die je kunt boeken als Club Carlson Gold of Concierge), een hele mooie aanbieding.

 

IHG Rewards Club – Set Your Sights

IHG-Set-Your-Sights-2

Hier is ook al over geschreven. Dit artikel kan je hier vinden en als je meer over het programma zelf wilt weten kan je de handleiding hier vinden.

Dit is een best makkelijke manier om veel punten te verdienen en sommige van IHG’s hotels kosten slechts 5000 punten per nacht. Met deze promotie dus kan je al snel 10 gratis nachten verdienen, als je vaak in IHG hotels slaapt.

 

Conclusie

Er zijn in het verleden betere wel promoties geweest, maar de hotelindustrie is weer in opkomst en steeds vaker zijn hotels vol geboekt, dus loyaliteitsprogramma’s hoeven niet meer zoveel klanten te trekken met aantrekkelijke grote promoties. Er zitten wat lucratieve promoties tussen zoals de Hyatt ‘Play More, Stay More’ promotie en de Club Carlson ‘Extend Your Stay, Earn 30K’ promotie, maar de promoties van andere hotelketens zijn niet goed genoeg om mij te over te halen om bij hun te verblijven.

Wat vind jij van de hotel-promoties van het eerste kwartaal? Zijn deze promoties een beslissende factor in je toekomstige hotelboekingen? 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *