Hilton Sale: tot 25% korting op weekend stays2 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Hilton heeft een leuke sale op weekendovernachtingen. Verblijf je uiterlijk 9 mei 2022 op een of meerdere weekenddagen dan krijg je 20% korting. Hilton Honors leden krijgen nog eens 5% extra korting. De meeste Hilton merken in Europa, Afrika en het Midden-Oosten doen mee met deze promotie.

Hilton Sale

De huidige Hilton Sale geeft dus maximaal 25% korting als je Hilton Honors lid bent. Ben je geen lid, dan geldt een korting van 20%. De korting is geldig op overnachtingen op vrijdag, zaterdag en/of zondag. In sommige landen start het weekend echter op donderdag en loopt tot en met zaterdag (voornamelijk in het Midden-Oosten).

Deelnemende hotelmerken onder de Hilton paraplu zijn onder meer Waldorf Astoria, Conrad, LXR, DoubleTree by Hilton, Hilton en Curio. Maar ook Hilton Garden Inn, Hampton by Hilton en Canopy by Hilton doen mee. De korting kan dus oplopen tot 25%, maar dit is afhankelijk van bijvoorbeeld de beschikbaarheid en het aangeboden type kamer (soms geldt de korting bijvoorbeeld alleen op premium kamers of alleen het tarief inclusief ontbijt). Ook de datum en tijdstip van reservering heeft invloed op de prijs.

Hilton Ras al Khaimah Resort and Spa Ras al Khaimah UAE (Foto: eigen werk)

Voorwaarden

De boeking dient uiterlijk 31 januari 2022 gemaakt te zijn. De korting is geldig voor verblijven tussen 19 november 2021 en uiterlijk 9 mei 2022. De boeking dient volledig vooraf betaald te worden en er zijn daarna geen (kosteloze) wijzigingen mogelijk. Deze Hilton Sale promotie is niet te combineren met andere acties en kortingen. Per hotel zijn er blackout dates opgenomen. Denk bijvoorbeeld aan de feestdagen, waar doorgaans geen sprake van korting is in verband met de hogere vraag. Alle voorwaarden van de Hilton Sale lees je hier.

Hilton neemt in de hotels diverse hygiënemaatregelen ter preventie van de verspreiding van het Coronavirus. Meer over Hilton’s inspanningen rondom de COVID-19 pandemie lees je hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *