Hilton Honors punten delen nu mogelijk!2 min leestijd

Hilton Honors Logo

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Eerder dit jaar kondigde Hilton Honors een aantal veranderingen in het programma aan. Zo veranderde de naam, werden hotelcategorieën afgeschaft en werd er ‘points pooling’ aangekondigd. Dat laatste houdt in dat leden punten kunnen combineren in een gezamenlijk account om zo sneller een award te kunnen boeken. Inmiddels is points pooling mogelijk! In dit artikel leggen we uit hoe het in z’n werk gaat.

Points pooling

Eerst moet je een ‘pool’samenstellen; een groep die punten kan delen. Dit kan door naar deze link te gaan. Vervolgens kan je tot 10 Hilton Honors leden uitnodigen per mail voor je groep. Zodra die personen hebben bevestigd dat ze in de pool willen, zijn de accounts gelinkt. Vervolgens kunnen personen in de pool punten overmaken en ontvangen van andere leden uit de groep en die vervolgens uitgeven. Er is een minimum van 1000 punten per transfer. Per jaar kunnen maximaal 500.000 punten worden gedeeld en 2 miljoen ontvangen per lid. Het beste is: punten delen is geheel gratis! Ook is het niet noodzakelijk om op hetzelfde adres te wonen, zoals bij bijvoorbeeld Starwood SPG.

Wel geldt dat je per jaar maximaal 6 transacties per lid mag hebben met de Points Pool. Ook moeten leden minimaal 30 dagen lid zijn van Hilton Honors als ze een activiteit op hun account hebben of 90 dagen zonder account. De volledige voorwaarden vind je hier.

hilton honors points pooling

Voordeel

Deze nieuwe feature van Hilton Honors is absoluut een fantastische toevoeging. Vooral omdat er geen kosten en weinig voorwaarden aan verbonden zijn. Het is ideaal voor bijvoorbeeld gezinsleden die ooit apart hebben gespaard en individueel te weinig punten hebben voor een award. Door ze zo te delen komt een besteding waarschijnlijk sneller in zicht. Daarnaast bieden programma’s soms gratis punten bij bijvoorbeeld aanmelding voor een nieuwsbrief of een enquête. Als je meerdere mensen hier gebruik van kan laten maken kan je met één promo wellicht al een gratis nacht (of andere award) hebben!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *