Hilton HHonors 40% korting Asia Pacific1 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Hilton HHonors, het loyaliteitsprogramma van de Hilton hotel ketens, lanceert een flash sale voor de Asia-Pacific regio met een korting van 40% voor boekingen tussen 1 april en 31 december 2016!
We hebben het dan over de regio’s:

  • Australië, Nieuw-Zeeland en South Pacific
  • Japan, Korea en Guam
  • Zuid-Oost Azië (met onder meer Thailand en Indonesië)
  • Malediven, India en Sri Lanka

Er zijn wel een paar uitzonderingen: Hilton Tokyo, Hilton Osaka, Hilton Colombo, Hilton Colombo Residences doen niet mee. Ook de hotels in China, Hong Kong and Macau doen niet mee.

De flash sale loopt vanaf vandaag 29 maart 11.00 uur tot en met maandag 4 april 18.00 uur.

Op het moment van schrijven is de sale nog niet actief, maar we willen jullie graag alvast informeren, zodat je er op tijd gebruik van kunt maken.

Via deze website zijn de aanbiedingen te bekijken!

Conrad Seoul
Conrad Seoul

Status match

Een tijdje geleden heeft Bruno een artikel geschreven over een Hilton Status Match geschreven. Deze actie liep tot en met 11 januari jl., maar via diverse berichten lijkt het erop dat Hilton nog steeds ‘status matcht’. Zelf heb ik eind vorig jaar een status match gedaan met mijn IHG Platinum Ambassador kaart en werd dezelfde dag gematcht naar HHonors Diamond, het hoogste niveau.
Dit levert weer extra voordelen bij een verblijf, zoals extra punten, upgrades en lounge toegang. Dus mocht je deze status match actie hebben gemist, dan is het de moeite waard om het alsnog te proberen!

Maak jij gebruik van deze promo? Laat het ons weten op het forum!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *