Hilton – Flying Blue Promo: 15.000 miles

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Hilton heeft een promotie waarbij je tot 15.000 Flying Blue mijlen kunt verdienen door te overnachten. Deze promotie loopt tot en met  30 april 2015. Je kunt je via deze link (klik) aanmelden voor de promotie. Deze extra mijlen tellen niet mee voor de kwalificatie van elite-status binnen het programma. Deze promotie geldt voor verblijven in Europa, het Midden-Oosten en Afrika.

Double Dip & Uitleg Promotie

HHonors biedt een Double Dip optie. Dit betekend dat je naast punten voor je verblijf ook punten kunt verdienen voor een ander loyaliteitsprogramma zoals Flying Blue. Voor deze promotie moet je deze optie veranderen naar de optie om Flying Blue mijlen te sparen. Deze Double Dip optie kun je terugvinden in je profiel op de website.

Deze promotie geldt voor vijf verblijven. Hieronder zie je hoeveel extra Flying Blue mijlen je krijgt bij elk verblijf. Na de vijf verblijven worden er geen bonus mijlen meer toegekend.

  • 1e verblijf; 1000 bonus mijlen
  • 2e verblijf; 2000 bonus mijlen
  • 3e verblijf; 3000 bonus mijlen
  • 4e verblijf; 4000 bonus mijlen
  • 5e verblijf; 5000 bonus mijlen

Let er op dat er voor Hampton hotels maar maximaal 1000 bonus mijlen worden toegekend. Dit betekend dat als je vijf keer in een Hampton hotel verblijft voor deze promotie, je 5000 bonus mijlen krijgt in plaats van de maximale 15.000. Voor je eerste verblijf maakt het niet uit of je in een Hampton hotel verblijft, aangezien je hier maximaal 1000 mijlen voor krijgt.

Terms & Conditions en Participerende Hotels

De Terms & Conditions voor deze promotie kun je hier (klik) terug vinden, een volledige lijst van alle hotels die meedoen aan deze promotie kun je hier (klik) vinden.

Hilton Promotie Flying Blue

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *