Hi Fly gaat met A330-900neo vliegen1 min leestijd

Hi Fly A330-900neo

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De Portugese luchtvaartmaatschappij Hi Fly gaat binnenkort met een nieuwe A330-900neo vliegen. Deze maatschappij voert wet-lease vluchten uit voor andere maatschappijen, waaronder Norwegian, TUI en Surinam Airways. Dit is vaak het geval bij onderhoud, charter vluchten of vanwege andere operationele benodigdheden. De bemanning aan boord van deze vluchten is van Hi Fly. Het eerste A330-900neo toestel krijgt de registratie CS-TKY en in totaal zijn er tien besteld.

Hi Fly A330-900neo Business & Economy Class

Aan boord van het nieuwe toestel is een Business Class en Economy Class. De Business Class staat in een 2-2-2 opstelling en aan boord zijn er 18 stoelen. Deze stoelen kunnen volledig plat en de passagiers hebben de beschikking over het Zodiac Rave IFE System Generation 3 entertainmentsysteem. De passagiers in Business Class hebben 75” ruimte tussen de stoelen.

Deze diashow vereist JavaScript.

De Economy Class is opgesteld in een 3-3-3 opstelling, met uitzondering van de achterste rijen. Door de vorm van het vliegtuig is het daar minder breed, waardoor de stoelen in een 2-3-2 opstelling staan. Ook deze passagiers hebben de beschikking over een entertainmentsysteem gedurende de vlucht. Passagiers in Economy class hebben 30”-32” ruimte. In totaal heeft de A330-900neo een capaciteit van 371 stoelen.

Deze diashow vereist JavaScript.

Meer informatie en de stoelindeling kun je vinden op deze pagina van de Portugese luchtvaartmaatschappij.

Afbeeldingen ©Hi Fly

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *