Hertz Superstart: tot 20% korting op autohuur!1 min leestijd

Hertz Superstart

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Goed nieuws voor wie binnenkort een wagen wil huren. Om hun 100ste verjaardag in stijl te vieren komt Hertz namelijk met een interessante actie: de Hertz Superstart. Wanneer je vanaf vandaag tot en met 16 april een wagen huurt, waarvan de huurperiode tussen 9 april en 15 juni ligt, krijg je 15% korting op de huurprijs.

Extra korting voor Gold Plus Reward leden

Leden van het loyalty programma van Hertz krijgen nog 5% extra korting, waardoor deze oploopt tot 20%. Als Hertz Gold Plus Reward lid kan je rewardpunten sparen en geniet je bovendien het hele jaar van 5% korting en vele andere voordelen. Het loont dus de moeite om je op te geven als lid. En zeker aangezien het lidmaatschap helemaal gratis is, je hebt dus niets te verliezen.

Hertz Superstart

Om van de Hertz Superstart actie gebruik te kunnen maken gelden natuurlijk wel enkele regels. De maximale huurperiode is twee weken en deze actie loopt in Europa en in sommige Aziatische en Afrikaanse landen. Een volledige lijst van de deelnemende landen en de voorwaarden vind je onderaan de actiepagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *