Hard Rock Hotels komt naar Nederland: Hard Rock Hotel Amsterdam American

Hard Rock Hotel Amsterdam

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De hotelketen formule van Hard Rock International komt naar Nederland. Het huidige American Hotel zal omgetoverd worden tot het Hard Rock Hotel Amsterdam American in 2020.

Het hotel zal 173 kamers hebben en is al een tijdje bezig met de ombouw. Op dit moment moeten er nog zo’n 75 kamers verbouwd worden om aan de eisen van de nieuwe formule te voldoen. Het volledige hotel zal ergens in 2020 geopend worden.

Hard Rock Hotel Amsterdam American

Het Hard Rock hotel zal zich richten op zowel zakenreizigers als vrijetijdsreizigers. Daarnaast komen er meeting rooms met een totale oppervlakte van 230 vierkante meter. Ook zal er een Body Rock® fitness center gebouwd worden en komt er een Rock Shop® met merkgerelateerde producten. Zo kun je daar t-shirts en petten kopen van het merk.

Het hotel zal zich ook richten op muziek; met The Sound of Your Stay® kun je kiezen uit jouw favoriete muziek. Daarnaast kun je ook Fender gitaren laten bezorgen in je hotelkamer. Met het Rock Om® yoga programma kun je ook weer helemaal tot rust komen.

Daarnaast zal het Café Americain huisvesten. Hier kunnen toeristen en inwoners van Amsterdam terecht voor een Amerikaans ontbijt, lunch of diner. In de lobby zul je straks ook terecht kunnen voor drankjes.

In Amsterdam is ook al een Hard Rock Café gevestigd. Deze kun je vinden op het Max Euweplein in Amsterdam. Dit zal daar gevestigd blijven en je bent in zo’n vier minuten lopen van het hotel in dit Café.

American Hotel
©Google Maps

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *