Goedkopere award tickets met Miles & More Mileage Bargains Oktober2 min leestijd

Lufthansa Business Class

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Met de Miles & More Mileage Bargains kun je vaak flink besparen op je award ticket. Dit loopt op tot een korting van 50% op veel bestemmingen in Europa en daar buiten. Je kunt vertrekken vanuit Duitsland, maar ook diverse landen in Europa zoals Nederland, België of Verenigd Koninkrijk. Je kunt echter ook starten in de landen die deze maand deelnemen, zoals China of de Verenigde Staten.

Tijdens de Mileage Bargains voor oktober kun je reizen tussen 15 januari en 29 februari 2020. Je kunt tot het einde van deze maand boeken om gebruik te kunnen maken van deze goedkopere award tickets. Voor Flying Blue zijn er de Flying Blue Promo Rewards die je hier kunt vinden. Met die tickets kun je ook tot 50% korting krijgen op een economy, premium economy of business class ticket naar wisselende bestemmingen.

Goedkoper award ticket met Miles & More Mileage Bargains

Deze maand kun je bijvoorbeeld vliegen naar:

  • St Petersburg in Business Class voor 25.000 miles
  • Alicante met Eurowings in Economy Class voor 15.000 miles (zonder airline surcharges)
  • New York in Economy Class voor 30.000 miles
  • New York in Premium Economy voor 40.000 miles
  • New York in Business Class voor 55.000 miles

Op dit moment zijn er in totaal 174 bestemmingen waar je naar toe kunt vliegen met de Miles & More Mileage Bargains van juni 2019.  De volledige lijst met bestemmingen kun je op deze pagina vinden. Staat een betreffende bestemming niet meer op de website? Dan is er geen beschikbaarheid meer naar die bestemming.

Let er wel op dat hier nog toeslagen bovenop komen. Deze kunnen oplopen tot een paar honderd euro. Het is daarom altijd goed om af te wegen of een ticket zonder miles goedkoper is dan dat je de punten inzet (zeker met de lage tarieven die je regelmatig ziet richting bijvoorbeeld de Verenigde Staten).

Mileage Bargains boeken

De Miles & More Mileage Bargains hebben een eigen website waardoor je deze deals makkelijker kunt zoeken. Per land verschillen de Miles & More Mileage Bargains en de luchthavens kun je wijzigen onder ‘filters’.

Met de filters kun je aangeven vanuit welk land je wilt vertrekken, vanaf welke luchthaven en naar welke luchthaven, hoeveel miles je wilt besteden, in welke reisperiode je wilt reizen, in welke klasse je wilt reizen en met welke luchtvaartmaatschappij je wilt vliegen. Op die manier kun je gemakkelijk een bestemming zoeken waar je naar toe wilt vliegen met het aantal miles dat je hebt. Het is niet mogelijk om een miles te kopen, zoals dat wel bijvoorbeeld bij Flying Blue mogelijk is.

Lufthansa verbetert cabine op short- en medium-haul toestellen
Lufthansa Economy Class

Afbeeldingen ©Lufthansa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *