Flying Blue Promo Rewards Oktober 20192 min leestijd

B787 KLM

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De Flying Blue Promo Rewards zijn exclusief online te boeken en je kunt er tot 50% miles mee besparen. Aan het begin van iedere maand worden de nieuwe Promo Rewards aangeboden, die elke keer voor andere bestemmingen zijn en een beperkte beschikbaarheid hebben.

Deze awards zijn er voor economy, premium economy & business class en kunnen twee maanden van te voren geboekt worden. Je kunt deze ronde reizen tussen 1 december 2019 en 31 januari 2020 (incl. kerstperiode). Voor sommige bestemmingen is de periode aangepast, dus let er even goed op als je een bestemming hebt gevonden.  De Flying Blue Promo Rewards van deze maand zijn te boeken van 1 tot en met 31 oktober 2019.

Goede deals

Vanwege de drukke decemberperiode zijn er altijd minder bestemmingen beschikbaar die je goedkoper kunt boeken met de Promo Rewards. Echter zijn er nog steeds bestemmingen waar je flink op kunt besparen door deze promotietickets te boeken. Zo kun je voor 16.500 miles naar Chicago reizen in economy class, 17.250 miles naar Boston in economy class of vanaf 3.600 miles in Europa in economy class. Je moet er wel rekening mee houden dat je nog een (flink) bedrag aan toeslagen moet betalen bovenop het aantal miles. Hierdoor kan het soms voordeliger zijn om een regulier ticket te boeken dan een award ticket.

Indien je in business class wil reizen, dan kun je bijvoorbeeld naar Azië, Noord-Amerika en het Midden-Oosten reizen. Naar Amman en/of Beirut kun je voor 22.500 miles in business class reizen. Ook hier komt nog een bedrag aan toeslagen bovenop. Het kan voorkomen dat je afhankelijk van de bestemming meer of minder miles kwijt bent dan hieronder. Een tijd geleden heeft Flying Blue het programma aangepast, waardoor het aantal miles dat je moet betalen afhangt van het vertrekpunt en de bestemming. Mocht je dus de mogelijkheid hebben om vanaf een andere luchthaven te vliegen dan Amsterdam Schiphol, dan kan je dus wellicht nog meer miles besparen (denk aan Düsseldorf, Brussel etc).

Flying Blue Promo Rewards Europa

Europa

Noord-Amerika

Noord Amerika

Caribisch Gebied

Caribisch Gebied

Azië en Midden-Oosten

Azie-Midden-Oosten

Afbeeldingen ©KLM/Flying Blue

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *