Goedkope business class naar New York!2 min leestijd

goedkope business class

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Momenteel kan je goedkope business class tickets boeken naar New York! Het moment om in stijl en ontspannen naar de Big Apple te vliegen! We zetten in dit artikel de mogelijkheden voor je op een rijtje. Het betreft vluchten vanuit Madrid naar New York. Het grootste aanbod aan tickets is te vinden in de maand februari en maart. Voornamelijk bij airlines die deel uit maken van de SkyTeam alliantie.

Hoe? Wat? Waar? Wanneer?

De makkelijkste manier om een overzicht te krijgen van deze goedkope business class tickets, is om ITA Matrix gebruiken. Je geeft dan de onderstaande parameters in.

goedkope business class
Superhandige ITA Matrix!

Op deze manier zoek je naar retourvluchten in business class van Madrid naar New York. ITA zal resultaten weergeven vanaf 1 februari tot 1 maand later. Het aantal dagen van je bezoek varieert in dit geval tussen de 5 en 7 dagen. Met die laatste parameter kan je nog spelen. Als “cabin” geef je aan dat je in business class wil vliegen.

Eerst krijg je een kalenderoverzicht te zien voor de maand die je hebt opgegeven tijdens het zoeken.

Op de kalender kies je gewoon de datum die jouw voorkeur heeft en even later rollen de resultaten over je scherm:

goedkope business class
Meer dan genoeg keuze!

Het gaat voornamelijk om vluchten met Delta of Air France in business class. Het grappige is dat je voor deze vluchten dus eerst naar Madrid moet vliegen. Maar als je daar instapt vlieg je weer terug naar Amsterdam (AMS) of naar Parijs (CDG). Ik heb geprobeerd om de vluchten te laten vertrekken vanuit AMS of BRU, maar dan worden de tickets ineens 500 euro duurder!

Je kan relatief goedkoop met Iberia naar Madrid vliegen, of zelfs opteren voor een low cost carrier. Dit ter zijde, maar je dient er wel rekening mee te houden. Het vormt namelijk een onderdeel van je totale kost van de trip.

Als we weer terug gaan naar de zoekresultaten om details op te vragen van een vlucht. Dan krijg je het volgende te zien:

goedkope business class
Een overzicht van een trip

Hoe boeken?

Een mix van vliegtuigen op deze trip, altijd leuk als je van vliegen houdt! En je vliegt goedkoop in business class. Als je weet dat de tarieven soms meer dan 2000 euro bedragen voor een retourvlucht in business class. Ook via Google Flights zijn deze vluchten te vinden.

goedkope business class
Zin om in goedkope business class naar de Big Apple te vliegen?

Via Google Flights kan je namelijk ook meteen doorklikken om een boeking te maken.

goedkope business class
Meteen doorklikken om te boeken via Google Flights

Bij wie kriebelt het om een trip in goedkope business class naar New York te boeken? Laat ons zeker iets weten en stuur eventueel een foto op via sociale media.

Reacties

  • Lionell Jansen Lionell Jansen zegt

   Hi Rik,

   indien je enkel met handbagage zou vliegen, dan kan je eventueel in AMS uitstappen. Want ik neem niet aan dat je jouw ingecheckte bagage in AMS van boord kan laten halen…

   groeten & fijn weekend!
   Lionell

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *