Goedkoop naar Eindhoven Airport met Hop on Take off

Goedkoop naar Eindhoven Airport met Hop on Take off

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Je kent het wel, net een goedkoop ticket gescoord om naar een mooie bestemming te reizen, komen er ook nog die trein en bus kosten bij. Om naar het vliegveld te komen uiteraard. Kosten naar het vliegveld kunnen al snel oplopen. Zelf reis ik met enige regelmaat richting Schiphol en vanuit het mooie zuiden kost dat al gauw meer dan €12,- enkele reis, weliswaar met kortingskaart. Zonder ben je dus nog meer kwijt. De luchthaven Eindhoven Airport heeft daar samen met partners NS en Hermes nu iets op bedacht. Het moet voordeliger en duurzamer. Daarom starten deze partijen de campagne “Hop on Take off”.

Wat kost het je normaal?

Stel je reist normaal vanuit bijvoorbeeld Breda naar Eindhoven dan kost een treinticket zonder korting al €11,40. Vanuit bijvoorbeeld Utrecht kost het je €15,20 enkele reis en vanuit bijvoorbeeld Venlo €10,10. Een bustrip vanaf Eindhoven Centraal naar Eindhoven Airport kost je zonder OV-Chipkaart €4,24. Met OV-Chipkaart kost het je €2,46.

Goedkoop naar Eindhoven Airport met Hop on Take off
Met de trein naar Eindhoven.
Foto: NS

Hop on Take off

Vertrekt je vlucht vanuit Eindhoven Airport, dan kun je met je ‘Hop on Hop off’-ticket nu erg voordelig reizen. Een ‘Hop on Take off’-ticket is er in twee verschillende varianten. Woon je in de provincie Noord-Brabant dan kost je ‘Hop on Take off’-ticket €9,- enkele reis. Reis je vanuit een andere plek uit het land dan kun je het ‘Hop on Take off’-ticket aanschaffen voor €17,- per enkele reis. Afhankelijk van de bestemming van waaruit je vertrekt kan een ‘Hop on Take off’-ticket dus zeker een goede deal zijn om voordelig en duurzaam naar Eindhoven Airport te reizen. Woon je dicht bij Eindhoven Airport, dan moet je je afvragen of dit een goede deal is. Zeker ook als je bijvoorbeeld met korting kunt reizen in de trein of bus. Check dus vooraf even wat je normaal zou moeten betalen. Voor de reizigers onder ons die graag eerste klas reizen in de trein kunnen voor respectievelijk €3,- en €6,- extra, in de eerste klas bij NS reizen.

Goedkoop naar Eindhoven Airport met Hop on Take off
Campagne ‘Hop on Take Off’ van Eindhoven Airport, NS en Hermes.
Foto: Eindhoven Airport

Voordeel

Koop je dit ‘Hop on Take off’-ticket dan mag je ook gebruik maken van de Fast Track op de luchthaven van Eindhoven Airport. Handig om ook vlot de security voorbij te komen.

Tevens kun je gebruik maken van kortingen bij AKO, La Place en The Cloud Club op Eindhoven Airport. Hiervoor moet je wel je ‘Hop on Take off-ticket laten zien. Een ander voordeel is natuurlijk dat je niet met de auto hoeft te komen. Dit scheelt je benzinekosten en parkeerkosten. Uiteraard ook beter voor het milieu 😉 .

Daarnaast is het voor veel reizigers die graag het OV gebruiken voordeliger om dit ticket aan te schaffen dan alles afzonderlijk te betalen.

Waar te bestellen?

Nu blijft natuurlijk de vraag. Waar kun je dit ticket bestellen? Alle informatie en voorwaarden kun je op deze website lezen van Eindhoven Airport. Via de Spoordeelwinkel kun je uiteindelijk de kaartjes kopen. Reis je vanuit Noord-Brabant, dan koop je hier het kaartje voor €9,- enkele reis. Kom je van buiten de provincie Noord-Brabant dan kun je hier een kaartje kopen voor €17,-.

 

Vanaf Eindhoven een #Eindjevliegen
Foto: Eindhoven Airport

Voorwaarden

Er zijn een aantal voorwaarden (InsideFlyer is op geen enkele manier aansprakelijk voor wijzigingen in de voorwaarden). Check deze dus zeker even op de website van Eindhoven Airport of de Spoordeelwinkel. Check bijvoorbeeld goed de datum tot wanneer je je ticket kunt gebruiken. Op de website staan verschillende data. Het ticket voor Brabant is t/m 27 oktober 2019 te gebruiken. Het ticket voor reizigers buiten Brabant t/m 31 december 2019. Je ‘Hop on Take off’-ticket is verder ook geldig in de spits. Bussen vind je aan de noordzijde van het station. Je kunt gebruik maken van bus 401 en 400. Bus 401 heeft 1 tussenstop. Een belangrijke voorwaarde is wellicht dat je het ticket afgedrukt moet hebben, en dus niet kunt laten zien op bijvoorbeeld je telefoon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *