Bij KL is het niet veel beter: zondag om 17.10 krijg je een zakje chips en een drankje (gelukkig wel meer keuze dan alleen water). Gelukkig hadden ze een redelijke curry in de lounge op LHR.
Het zakje chips heb ik liever dan het oatmeal koekje, want het is toch wel knap dat de KLM na de kokosmacroon nog een smerige variant heeft gevonden. Wat is er mis met een stroopwafel, die is veel compacter, typisch Nederlands en bij longhaul zijn die in de galley altijd als eerste weg.
Iemand recent BC gevlogen met lufthansa intra europa? Is de catering richting zuid-europa een beetje te doen?
Route: AMS-CDG Datum/tijd: 25-3-2022, 14:25u Airline: AF Klasse: EBC Maaltijd: quinoa met groenten, doperwtenpuree (?) met gepocheerd ei (koude maaltijd), lavacake en (franse) kaas Route: CDG-ATH Datum/tijd: 25-3-2021, 21:30u Airline: AF Klasse: EBC Maaltijd: cannellinibonen met groenten, ananas ( ) met grote garnalen (warme maaltijd), Paris Brest en (franse) kaas Terugvluchten op maandag exact hetzelfde, maar dan in plaats van de Paris Brest een appeltaartje. Vond beide maaltijden prima te eten overigens. Ik ben een makkelijke eter gelukkig
Die wijnlijst van KLM lijkt toch ook meer op 1 van een eetcafé. En dan de huiswijn aldaar. Wat een verschil met AF.
https://www.luchtvaartnieuws.nl/nie...onnie-en-therese-boer-in-world-business-class Ik had vorige week dit nieuwe gerecht, de kippendij met steranijs. Het kan natuurlijk persoonlijk zijn, maar vond het niet erg speciaal. Heb helaas geen foto's gemaakt van het eten. Overigens moeten ze nog even werken aan hun spatiegebruik in het menukaartje...
Ik heb hem vandaag ook gehad, en vond het eten over algemeen wel verbeterd ten opzichte van vorige maand. En de lichte maaltijd was nu wel een hamburger ipv een vega burger.
Hmm kip met steranijs? Bijzondere combi! Maar ik vraag me ook wel af wat een vegetarisch stoofpotje is? Kapot gekookte groente? In de supermarkt heet dit Olvarit
Ik ken de steranijs alleen van de Glogg en heb het thuis als ik zelf gluhwein maak. Ga eens recepten googelen. Iemand tips?
Ik heb wellicht en goude tip voor je . Het is in Azië inderdaad gebruikelijk…. Er is wel een maar aan hoor…. Dat ‘kip met steranijs’ is niet Aziatisch, kan haast ook geen Aziatisch kok zijn geweest. Steranijs; wordt gebruikt voor roodleren, Rund, schaap, lamp etc etc…. Gember(vers); deze wort gebruik bij wit vlees en vis. Zowel gember als steranijs worden gebruik niet alleen voor de smaak maar hoofdzakelijk voor de geur van vlees(bloed) en vis te ontdoen. in Arabische landen wordt andere kruid vaak gebruik voor de geur van rund en schapenvlees. Maar dat kruid heeft een sterk geur, ik bijvoorbeeld lus dat niet en vind ook erg stinken waar ik er misselijk van wordt.
Heb het geprobeerd, diverse schaaltjes met verschillende groente en wat puree, smaak vond ik niet geweldig maar ook niet slecht, wel een lichte maaltijd.
Was dit op outbound of inbound? Vanuit AMS lijkt me dit niet het geadverteerde stoofpotje (ziet er overigens wel prima uit[zeg ik als vegetariër, wellicht dat een carnivoor hier anders naar kijkt ]!)
Is dat het gerecht kip met steranijs? Ik zie op de foto ook met tomaten….. Echt een heel raar combi hoor kip(witvlees), tomaten met steranijs.