Flying Blue Promo Rewards November 20212 min leestijd

KLM Package Deal ©KLM

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De Flying Blue Promo Rewards zijn exclusief online te boeken en je kunt er deze maand tot 50% miles mee besparen. Aan het begin van iedere maand worden de nieuwe Promo Rewards aangeboden, die elke keer voor andere bestemmingen zijn en een beperkte beschikbaarheid hebben. De grote vraag is natuurlijk: wat zijn de beste deals?

Wanneer boeken en reizen

De huidige Flying Blue Promo Rewards zijn alleen deze maand te boeken. Je kunt naar een van de Europese en intercontinentale bestemmingen uit de Promo Rewards reizen tussen 1 november 2021 en 30 april 2022. Het boeken van de tickets kun je via de website van Flying Blue doen, of via de website van KLM en Air France via de optie ‘boeken met miles’.

Flying Blue Promo Rewards intercontinentale bestemmingen

Deze maand kun je met korting naar een aantal intercontinentale bestemmingen vliegen. Je kunt bijvoorbeeld naar deze bestemmingen reizen met KLM en/of Air France:

 • Miami in Economy Class met 25% korting (vanaf 16.125 miles)
 • Miami in Business Class met 25% korting
 • Montreal in Economy Class met 25% korting (vanaf 16.125 miles)
 • Chicago in Economy Class met 25% korting (vanaf 16.500 miles)
 • Abidjan in Economy Class met 25% korting (vanaf 16.875 miles)

Vanaf deze maand kun je weer naar de Verenigde Staten reizen. Het volledige overzicht met alle bestemmingen kun je hier vinden. De tickets naar deze bestemmingen kun je via de Flying Blue website boeken.

Europese bestemmingen

Daarnaast zijn er nog een aantal bestemmingen binnen Europa die je goedkoper kunt boeken tijdens de Promo Rewards van deze maand. Zo kun je bijvoorbeeld vanuit Amsterdam in Economy Class reizen met KLM naar:

 • Nice met 25% korting (vanaf 4.500 miles)
 • Toulouse met 25% korting (vanaf 4.875 miles)
 • Dublin met 25% korting (vanaf 5.250 miles)
 • Zagreb met 25% korting (vanaf 6.750 miles)
 • Bucharest met 25% korting (vanaf 7.500 miles)
 • Istanbul met 25% korting (vanaf 7.875 miles)

Daarnaast zijn er een aantal bestemmingen met 25% tot 50% korting vanaf Parijs. zoals Rome en Naples (50% korting). Wil je weten waar je het beste kunt zitten als je met KLM vliegt naar een bestemming? Neem dan eens een kijkje in de KLM Best Seat Guide op InsideFlyer.

Voor een aantal landen zijn er (in)reisbeperkingen van kracht. Controleer deze altijd voor vertrek. Kijk voor vertrek ook naar de laatste vluchtstatus op de website van de luchtvaartmaatschappij. Het laatste reisadvies van de Nederlandse overheid kun je vinden op Nederlandwereldwijd.

KLM in de startblokken met meer zomerse bestemmingen

Afbeeldingen ©KLM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *