Flying Blue Promo Rewards November 20202 min leestijd

KLM Vloot

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De Flying Blue Promo Rewards zijn exclusief online te boeken en je kunt er tot 35% miles mee besparen. Aan het begin van iedere maand worden de nieuwe Promo Rewards aangeboden, die elke keer voor andere bestemmingen zijn en een beperkte beschikbaarheid hebben. Deze zijn er een tijd niet geweest vanwege de Coronapandemie, maar zijn nu weer met een beperkt aanbod terug!

Deze awards zijn er deze maand voor Economy, Premium Economy en Business Class. Je kunt tot het einde van deze maand boeken voor reizen tussen 1 november en 30 april 2021.

Flying Blue Promo Rewards intercontinentale bestemmingen

Deze maand kun je met korting naar een aantal internationale bestemmingen vliegen. Je kunt bijvoorbeeld naar deze bestemmingen reizen:

  • Beirut in Premium Economy met 25% korting
  • Cayenne in Business Class met 25% korting
  • Curaçao in Economy Class met 35% korting
  • Fort de France in Business Class met 25% korting
  • Pointe a Pitre in Business Class met 25% korting
  • Papeete in Premium Economy met 25% korting
  • Saint Denis in Premium Economy met 35% korting

Het volledige overzicht met alle bestemmingen kun je hier vinden. De tickets naar deze bestemmingen kun je via de Flying Blue website boeken.

Europese bestemmingen

Daarnaast zijn er nog veel bestemmingen binnen Europa die je goedkoper kunt boeken tijdens de Promo Rewards van deze maand. Zo kun je bijvoorbeeld vanuit Amsterdam in Economy Class reizen naar:

  • Berlijn, Frankfurt, Hannover, Hamburg, München en Berlijn voor 4.500 miles in Economy Class
  • Krakow voor 7.875 miles in Economy Class
  • Poznan voor 9.750 miles in Economy Class

Ook zijn er veel andere bestemmingen waar je naar toe kunt vliegen van of naar Parijs of Lille. Alle bestemmingen die je goedkoper kunt boeken tijdens de promotie van deze maand, kun je op deze pagina vinden.

Voor een aantal landen zijn er (in)reisbeperkingen van kracht. Controleer deze altijd voor vertrek. Controleer ook de laatste vluchtstatus bij de luchtvaartmaatschappij, daar deze regelmatig kunnen wijzigen. Het laatste reisadvies van de Nederlandse overheid kun je vinden op Nederlandwereldwijd.

Wil je weten waar je het beste kunt zitten als je met KLM vliegt naar een bestemming? Neem dan eens een kijkje in de KLM Best Seat Guide op InsideFlyer.

KLM World Business Class A330

Afbeeldingen ©KLM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *