Flying Blue Promo Rewards Mei 20222 min leestijd

KLM Vloot

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De Flying Blue Promo Rewards zijn exclusief online te boeken en je kunt er deze maand tot 25% miles mee besparen. Aan het begin van iedere maand worden de nieuwe Promo Rewards aangeboden, die elke keer voor andere bestemmingen zijn en een beperkte beschikbaarheid hebben.

Wanneer boeken en reizen

De huidige Flying Blue Promo Rewards zijn alleen deze maand te boeken. Je kunt naar een van de Europese en intercontinentale bestemmingen uit de Promo Rewards reizen tussen 1 mei en 31 oktober 2022. Het boeken van de tickets kun je via de website van Flying Blue doen, of via de website van KLM en Air France via de optie ‘boeken met miles’.

Flying Blue Promo Rewards intercontinentale bestemmingen

Deze maand kun je met korting naar een aantal intercontinentale bestemmingen vliegen in de Verenigde Staten. Je kunt bijvoorbeeld naar deze bestemmingen reizen met KLM en/of Air France:

  • Dubai met 25% korting in Economy Class – vanaf 16.500 miles
  • New York met 25% korting in Economy Class – vanaf 16.500 miles
  • Chicago met 25% korting in Economy Class – vanaf 16.500 miles

Tussen Europa en Boston kun je een Promo Reward boeken met een reisdatum tussen 1 september en 31 oktober 2022. Voor de overige bestemmingen kan dat vanaf 1 mei.

Het volledige overzicht met alle bestemmingen kun je hier vinden. De tickets naar deze bestemmingen kun je via de Flying Blue website boeken.

Europese bestemmingen

Daarnaast zijn er nog een aantal bestemmingen binnen Europa die je goedkoper kunt boeken tijdens de Promo Rewards van deze maand. Zo kun je bijvoorbeeld vanuit Amsterdam in Economy Class reizen met KLM naar:

  • Berlijn met 25% korting – vanaf 4.500 miles
  • Frankfurt met 25% korting – vanaf 4.500 miles
  • Geneve met 25% korting – vanaf 4.500 miles
  • Wenen met 25% korting – vanaf 5.625 miles
  • Budapest met 25% korting – vanaf 6.750 miles
  • Belgrado met 25% korting – vanaf 7.875 miles

Daarnaast zijn er een aantal bestemmingen met 25% korting vanaf Parijs, zoals Warsaw, Budapest, Marseille, Nice en Montpellier.

Wil je weten waar je het beste kunt zitten als je met KLM vliegt naar een bestemming? Neem dan eens een kijkje in de KLM Best Seat Guide op InsideFlyer.

B787 KLM

Afbeeldingen ©KLM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *