Flying Blue Promo Rewards Mei 20212 min leestijd

Nieuwste KLM Embraer 195-E2 is onderweg naar Nederland

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De Flying Blue Promo Rewards zijn exclusief online te boeken en je kunt er deze maand tot 25% miles mee besparen. Aan het begin van iedere maand worden de nieuwe Promo Rewards aangeboden, die elke keer voor andere bestemmingen zijn en een beperkte beschikbaarheid hebben.

Wanneer boeken en reizen

De huidige Flying Blue Promo Rewards zijn te boeken in de maand mei. Dus van tot en met 31 mei 2021. Je kunt naar een van de bestemmingen uit de Promo Rewards reizen tot en met 30 oktober 2021. Het boeken van de tickets kun je via de website van Flying Blue doen, of via de website van KLM en Air France via de optie ‘boeken met miles’.

Flying Blue Promo Rewards intercontinentale bestemmingen

Deze maand kun je met korting naar een aantal internationale bestemmingen vliegen. Je kunt bijvoorbeeld naar deze bestemmingen reizen met Air France:

 • Cayenne in Economy Class met 25% korting
 • Curaçao in Economy Class met 25% korting
 • St Martin in Economy Class met 25% korting

Daarnaast is er nog de mogelijkheid om met KLM naar Curaçao te reizen in Business Class. Deze bestemming is in deze reisklasse niet opgenomen in het officiële Promo Reward overzicht, maar is wel te boeken voor iets meer dan 45.000 miles per enkele reis.

Het volledige overzicht met alle bestemmingen kun je hier vinden. De tickets naar deze bestemmingen kun je via de Flying Blue website boeken.

Momenteel heeft Flying Blue ook een promotie waarbij je tot 100% cadeau krijgt bij aankoop van miles. Kom je net wat punten te kort voor een Promo Reward, dan is dit wellicht een mooie promotie waar je gebruik van kunt maken. Deze promotie loopt tot en met 30 mei 2021.

Europese bestemmingen

Daarnaast zijn er nog veel bestemmingen binnen Europa die je goedkoper kunt boeken tijdens de Promo Rewards van deze maand. Zo kun je bijvoorbeeld vanuit Amsterdam in Economy Class reizen met KLM naar:

 • Brussel, Dresden, Düsseldorf, Genève en Parijs voor 4.500 miles in Economy Classs
 • Dublin en Cork voor 5.250 miles in Economy Class
 • Oslo voor 5.625 miles in Economy Class
 • Montpellier voor 6.375 miles in Economy Class
 • Valencia voor 6.750 miles in Economy Class
 • Nuremberg voor 7.500 miles in Economy Class
 • Krakow voor 7.875 miles in Economy Class
 • Helsinki voor 8.250 miles in Economy Class
 • Gothenburg, Kristiansand, Stavanger en Linköping voor 9.000 miles in Economy Class
 • Bergen voor 9.375 miles in Economy Class

Wil je weten waar je het beste kunt zitten als je met KLM vliegt naar een bestemming? Neem dan eens een kijkje in de KLM Best Seat Guide op InsideFlyer.

Voor een aantal landen zijn er (in)reisbeperkingen van kracht. Controleer deze altijd voor vertrek. Kijk voor vertrek ook naar de laatste vluchtstatus op de website van de luchtvaartmaatschappij. De vluchten wijzigen namelijk regelmatig, mede als gevolg van het Coronavirus. Het laatste reisadvies van de Nederlandse overheid kun je vinden op Nederlandwereldwijd.

KLM Airbus A330-300 in de nieuwe livery (Bron: KLM)

Afbeeldingen ©KLM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *