Flying Blue Promo Rewards Juli 2019

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De Flying Blue Promo Rewards zijn exclusief online te boeken en je kunt er tot 50% miles mee besparen. Aan het begin van iedere maand worden de nieuwe Promo Rewards aangeboden, die elke keer voor andere bestemmingen zijn en een beperkte beschikbaarheid hebben.

Deze awards zijn er voor economy, premium economy & business class en kunnen twee maanden van te voren geboekt worden. Je kunt deze ronde reizen tussen 1 september en 31 oktober 2019. Voor sommige bestemmingen is de periode aangepast, dus let er even goed op als je een bestemming hebt gevonden.  De Flying Blue Promo Rewards van deze maand zijn te boeken van 1 tot en met 31 juli 2019.

Goede deals

Deze laatste tijd zijn er steeds minder bestemmingen beschikbaar die je goedkoper kunt boeken met de Promo Rewards. Echter zijn er nog steeds bestemmingen waar je flink op kunt besparen door deze promotietickets te boeken. In business class kun je in september en oktober goedkoper vliegen naar:

 • Bahrein voor 33.750 miles per enkele reis
 • Kuwait voor 33.750 miles per enkele reis
 • Havana voor 50.625 miles per enkele reis
 • Toronto voor 45.000 miles per enkele reis
 • Taipei voor 67.500 miles per enkele reis
 • Wuhan voor 67.500 miles per enkele reis
 • Xiamen voor 67.500 miles per enkele reis
 • Bogota voor 72.375 miles per enkele reis

Daarnaast zijn er bestemmingen in economy en premium economy beschikbaar tegen een lager tarief. Zo vlieg je in Europa al voor 4.800 miles naar Frankrijk en in premium economy vanaf 27.000 miles naar Beirut.

Het kan voorkomen dat je afhankelijk van de bestemming meer of minder miles kwijt bent dan hieronder. Een tijd geleden heeft Flying Blue het programma aangepast, waardoor het aantal miles dat je moet betalen afhangt van het vertrekpunt en de bestemming. Mocht je dus de mogelijkheid hebben om vanaf een andere luchthaven te vliegen dan Amsterdam Schiphol, dan kan je dus wellicht nog meer miles besparen (denk aan Düsseldorf, Brussel etc).

Flying Blue Promo Rewards Europa

Noord-Amerika

Flying Blue Promo Rewards Juni Noord Amerika

Zuid- en Centraal-Amerika

Flying Blue Promo Rewards Juni Centraal Zuid Amerika

Caribisch Gebied

Flying Blue Promo Rewards Juni Caribisch Gebied

Afrika

Flying Blue Promo Rewards Juni Afrika

Azië en Midden-Oosten

Flying Blue Promo Rewards Juni Azie-Midden Oosten

Afbeeldingen ©KLM/Flying Blue

Reacties

 1. Scorcy zegt

  Is het wellicht mogelijk om ook het bijbetaal-bedrag erbij te zetten in de toekomst? Heb het idee dat dit ook steeds hoger wordt. Voor een retourtje Toronto in business mag je ongeveer een bedrag thv economy class ticket bijbetalen, en ook voor economy is het bedrag niet niks.

  Bij sommige codeshare tickets betaal je fors minder bij dan bij KLM/AF tickets. Vraag me af wat er nog van de waarde van de miles overblijft als je dit allemaal meeneemt…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *