Flying Blue Promo Awards Februari

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Iedere maand schrijven we over Flying Blue Promo Awards (klik), deze awards zijn exclusief online te boeken en je kunt er tot 50% Award Miles mee besparen. Iedere eerste dag van de maand worden de nieuwe awards aangeboden, steeds met verschillende bestemmingen.

Deze awards zijn er voor economy, premium economy & business class en kunnen twee maanden van te voren geboekt worden. Je kunt deze ronde reizen vanaf april tot en met mei 2016 en boeken kan tussen 1 februari t/m 29 februari 2016.

Goede Deals

Dit keer zijn er een stuk meer Promo Awards. Vooral in de business class! Er zijn nu -25% business class promo awards naar Edmonton, Montreal, Mexico, Rio de Janeiro en Seoel! Dit keer zijn er niet zoveel -50% economy class promo awards, er staan maar een paar bestemmingen tussen zoals Bangkok, Chengdu en Cairo.

Mis je wat Flying Blue miles voor een promo award? Schaf dan een Flying Blue American Express creditcard met een leuke bonus, zoals de FB Amex Silver Card (klik), Gold Card (klik) of Platinum Card (klik).

Europa

promo1promo2promo3

Noord-Amerika

promo4

Caribisch gebied en de Indische Oceaan

promo5

Afrika

promo6 promo7

Azië

promo8 promo9

Midden-Oosten

promo10 promo11

Midden- en Zuid-Amerika

promo12 promo13

Terms & Conditions

De reserveringen van deze Promo Awards kunnen alleen worden gedaan op de website van KLM of Air France. Een uitzondering hierop zijn INF-boekingen en boekingen voor minderjarigen, welke geen Awards kunnen boeken op de website. De Promo Awards kunnen niet worden gebruikt voor aansluitende vluchten binnen Europa en voor Europese vluchten als aansluiting na of op langeafstandsvluchten Vluchten die geboekt zijn door middel van een Promo Award kunnen niet worden gewijzigd, gerestitueerd of geannuleerd. Met de Promo Awards kun je zowel een enkele als retour vlucht boeken. De optie ‘Flex Award’ is niet bij de Promo Awards-aanbiedingen inbegrepen.

InsideFlyer.nl is niet verbonden aan Air France/KLM of Flying Blue en is geen reisbureau. Check zelf altijd de voorwaarden van de promotie en de award tickets! Als je via de referral links in het American Express artikel een American Express kaart aanvraagt, krijgt de redacteur een vergoeding in Membership Rewards. De aanvraag doe je bij American Express en is niet inzichtelijk voor ons. 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *