Flying Blue Promo Awards April

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Iedere maand schrijven we over Flying Blue Promo Awards (klik). Deze zijn exclusief online te verkrijgen en je kunt tot 50% Award Miles besparen op een award ticket. Iedere eerste dag van de maand worden de nieuwe awards aangeboden, steeds met verschillende bestemmingen. Deze Awards zijn er voor economy, premium economy en business class, en kunnen twee maanden van te voren geboekt worden, je kunt dit keer reizen vanaf juni tot en met juli 2015. Deze ronde Promo Awards kun je boeken vanaf 1 april t/m 30 april 2015 

Goede deals

Deze maand kun je, net zoals vorige maand, de nieuwe bestemming Edminton opnieuw boeken in Business Class met de Flying Blue Promo Awards. Wel gaat de korting van 50% naar 25%. Tevens blijft Dubai een goede besteding van 20.000 Flying Blue mijlen voor een retourje. Deze maand zijn er geen Promo Awards met Kenya Airways te boeken. Over het algemeen valt het op dat er deze maand weinig Promo Awards zijn met 50% korting, dit heeft waarschijnlijk te maken met het feit dat de awards te boeken zijn voor reizen in juni/juli, wat voor veel bestemmingen zomerseizoen is.

Kom je voor een goede deal nog een paar Flying Blue miles te kort? Lees dan ook eens onze artikels over de Flying Blue American Express (klik) en American Express (klik) creditcards, en de vergelijking van beide (klik). Bij de FBAMEX krijg je een signup-bonus in Flying Blue miles (voor een FBAMEX Gold 10.000 miles), en voor de reguliere AMEX krijg je Membership Rewards die je later in FB miles (of een andere soort miles (zie hier welke)) om kunt zetten.

Flying Blue Promo Awards April Europa

Promo Awards Europa April

Noord-Amerika

Promo Awards Noord-Amerika April

Midden- & Zuid-Amerika

Promo Awards Midden-Zuid-Amerika April

Caribisch Gebied & Indische Oceaan

Promo Awards Caribisch Gebied April

Afrika

Promo Awards Afrika April

Azië

Promo Awards Azie April

Midden-Oosten

Promo Awards Midden-Oosten April

[accordion][acc title=”Terms & Conditions (klik)”]De reserveringen van deze Promo Awards kunnen alleen worden gedaan op de website van KLM of Air France. Een uitzondering hierop zijn INF-boekingen en boekingen voor minderjarigen, welke geen Awards kunnen boeken op de website. De Promo Awards kunnen niet worden gebruikt voor aansluitende vluchten binnen Europa en voor Europese vluchten als aansluiting na of op langeafstandsvluchten Vluchten die geboekt zijn door middel van een Promo Award kunnen niet worden gewijzigd, gerestitueerd of geannuleerd. Met de Promo Awards kun je zowel een enkele als retour vlucht boeken. De optie ‘Flex Award’ is niet bij de Promo Awards-aanbiedingen inbegrepen.[/acc][/accordion]

Ikvliegveel.com is niet verbonden aan KLM-Air France of Flying Blue en is geen reisbureau.
Check zelf altijd de voorwaarden van de promotie en de award tickets!

Als je via de referral links in het American Express artikel een American Express kaart aanvraagt, krijgt de redacteur een vergoeding in Membership Rewards. Ikvliegveel is niet verbonden aan American Express. De aanvraag doe je bij American Express en is niet inzichtelijk voor ons. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *