Worldhotel Wings RTM Airport Open

Worldhotel Wings Rotterdam Airport

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Een vroege vlucht vanaf Rotterdam The Hague Airport? Niet langer een probleem, vanuit je kamer in het nieuwe Worldhotel Wings, controleer je simpel of je toestel reeds gereed staat. Eind maart 2015 opent Worldhotel Wings Rotterdam The Hague Airport officieel haar deuren. Ik ging kort voor de opening even langs voor een kleine sneak-peak.

Bij het betreden van het pand, blijken de schuifdeuren nog niet helemaal door te hebben dat gasten graag het nieuwe hotel wensen te betreden. De glazen puien openen zich een kleine vijf centimeter en dan… niet verder. Met vereende krachten duw ik de toch wel zware panelen opzij en betreed de heldere lobby waar alles nog nieuw ruikt.

Een testslaper checkt in, terwijl ik de ruimte gade sla. De vriendelijke receptioniste noteert direct het ongemak van de deur en vraagt waar ze mee van dienst kan zijn. Aangezien ik eigenlijk voor een meeting kom, verwijst ze door naar de eerste verdieping, maar ik ben aan de vroege kant en informeer of ik wellicht een korte rondleiding kan krijgen. “Maar natuurlijk!”

De lift brengt ons een paar verdiepingen hoger waar een standaardkamer voor me geopend wordt, een ruime kamer (31 m2) voorzien van alle gemakken. “We hebben 125 standaard- en businesskamers met uitzicht op de runway en de skyline van Rotterdam,” wordt me verteld. “Daarnaast bieden we ook nog acht appartementen en negen suites aan”. Alle kamers zijn voorzien van gratis Wi-Fi, een badkamer met apart toilet en amenities van Rituals, een flatscreen tv, een laptop, kluis en airconditioning.

Terwijl de lift ons daarna naar de juiste verdieping voor mijn meeting brengt, vertelt de medewerkster nog snel: ”Het onbijt is van 05.00 tot 11.00 uur, dus nooit met een lege maag de lucht in.”

Worldhotel Wings Rotterdam The Hague Airport

Worldhotel Wings Rotterdam The Hague Airport

Worldhotel Wings Rotterdam The Hague Airport heeft tot en met 30 april 2015 een mooie openingsactie: overnachting, ontbijt en parkeren voor € 79,- per kamer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *