Flying Blue Promo Awards Maart 2017

KLM 787

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Iedere maand schrijven we over Flying Blue Promo Awards , deze awards zijn exclusief online te boeken en je kunt er tot 50% Award Miles mee besparen. Iedere eerste dag van de maand worden de nieuwe awards aangeboden, steeds met verschillende bestemmingen.

Deze awards zijn er voor economy, premium economy & business class en kunnen twee maanden van te voren geboekt worden. Je kunt deze ronde reizen tussen 1 mei en 30 juni 2017. Voor sommige bestemmingen is de periode aangepast, dus let er even goed op als je een bestemming hebt gevonden.  De Flying Blue Promo Awards van deze maand zijn te boeken van 1 tot en met 31 maart 2017.

Goede Deals

Deze maand zijn er weer diverse goede deals. Zo krijg je richting Paramaribo en Xiamen 50% korting op je business class ticket. Bijna alle bestemmingen in het Midden-Oosten geven 50% korting in economy of premium-economy. Deze maand zijn er ook weer aanbiedingen voor Kenya Airways vanuit Nairobi. Voor de KLM/Air France vluchten kun je starten of eindigen in heel Europa.

Een opvallende bestemming is Paramaribo. Hier krijg je in Economy class  25% korting op je award ticket, maar in business class krijg je 50% korting op je ticket! In economy class betaal je 18.750 Flying Blue miles en in business class 31.250 per enkele reis.

American Express heeft een tijdelijk verhoogde sign-up bonus voor de Flying Blue kaarten. De American Express Flying Blue Gold kaart levert je nu 12.500 miles en het eerste jaar gratis op. Voor de American Express Flying Blue Silver ontvang je 6.000 miles en het eerste jaar is gratis. De American Express FB Platinum kaart levert je zelfs 25.000 miles op en in het eerste jaar betaal je maar €456 i.p.v. €600,-! Alle informatie omtrent de Flying Blue American Express kaarten kun je in dit artikel op InsideFlyer vinden.

Bij de reguliere American Express krijg je Membership Rewards, die je zelf om kunt laten zetten in Flying Blue miles of miles voor andere airlines/hotelketens. Meer informatie kun je in dit artikel vinden.

Flying Blue Promo Awards Europa

KLM Flying Blue Promo Awards Maart 2017 Europa

Caribisch Gebied en Indische Oceaan

KLM Flying Blue Promo Awards Maart 2017 Caribisch Gebied

Noord-Amerika

KLM Flying Blue Promo Awards Maart 2017 Noord Amerika

Zuid en Midden Amerika

Deze maand zijn er geen Promo Awards naar Zuid- en/of Midden-Amerika.

Afrika

KLM Flying Blue Promo Awards Maart 2017 Afrika

Azië

KLM Flying Blue Promo Awards Maart 2017 Azie

Midden-Oosten

KLM Flying Blue Promo Awards Maart 2017 Midden Oosten

Terms & Conditions

Flying Blue heeft de volgende T&C verbonden aan deze Flying Blue Promo Awards:

  • Reserveringen kunnen uitsluitend worden gedaan op de website van www.klm.com of www.airfrance.com (met uitzondering van INF-boekingen en boekingen van minderjarigen die geen awards kunnen boeken op de website).
  • In het geval dat er technische problemen optreden tijdens het boeken van vluchten tegen aanbiedingstarief of wanneer de reservering niet kan worden afgerond, dient de Flying Blue-deelnemer opnieuw in te loggen op de website en de procedure te herhalen.
  • Dit award ticket mag worden gebruikt voor aansluitende vluchten binnen Europa en voor Europese vluchten als aansluiting op of na langeafstandsvluchten.
  • Deze promotionele Promo Awards kunnen niet worden gewijzigd, geannuleerd of gerestitueerd.
  • Promo Awards zijn beschikbaar voor enkele vluchten en retourtickets.
  • De “Flex Award”-optie is niet bij de Promo Awards-aanbieding inbegrepen.
  • Promo Awards zijn beperkt beschikbaar.

Ga jij gebruik maken van de KLM Flying Blue Promo Awards? Laat het hieronder of op ons forum weten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *