Flying Blue Promo Awards Januari 2017

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Iedere maand schrijven we over Flying Blue Promo Awards , deze awards zijn exclusief online te boeken en je kunt er tot 50% Award Miles mee besparen. Iedere eerste dag van de maand worden de nieuwe awards aangeboden, steeds met verschillende bestemmingen.

Deze awards zijn er voor economy, premium economy & business class en kunnen twee maanden van te voren geboekt worden. Je kunt deze ronde reizen tussen 1 maart en 30 april 2017. Voor sommige bestemmingen is de periode aangepast, dus let er even goed op als je een bestemming hebt gevonden.  De Flying Blue Promo Awards van deze maand zijn te boeken van 1 tot en met 31 januari 2017.

Goede Deals

Deze maand is er een nieuwe categorie, namelijk de Indische Oceaan. Je kunt bijvoorbeeld in business class naar Colombo in de nieuwe B787 Dreamliner voor 50% korting! Vanuit Colombo (CMB) starten een hoop goedkope business & first class tickets naar diverse bestemmingen in de wereld.

Wat ook opvalt zijn de vele bestemmingen in het Midden-Oosten en Azie. Daarnaast zijn er veel bestemmingen in de aanbieding waar je naar toe kunt reizen in premium economy. Let soms goed op de verschillen tussen premium economy en business class, want vaak scheelt dit relatief weinig miles en je reist toch een stuk comfortabeler!

American Express heeft een tijdelijk verhoogde sign-up bonus voor de Flying Blue kaarten. De American Express Flying Blue Gold kaart levert je nu 15.000 miles en het eerste jaar gratis op. De American Express Flying Blue Silver 10.000 miles en het eerste jaar gratis. De American Express FB Platinum kaart levert je zelfs 50.000 miles op! Alle informatie omtrent deze verhoogde sign-up bonus kun je in dit artikel op InsideFlyer vinden.

Bij de reguliere American Express krijg je Membership Rewards, die je zelf om kunt laten zetten in Flying Blue miles of miles voor andere airlines/hotelketens. Meer informatie kun je in dit artikel vinden.

Europa

flying-blue-promo-awards-europa

Noord-Amerika

flying-blue-promo-awards-noord-amerika

Indische Oceaan

flying-blue-promo-awards-indische-oceaan

Afrika

flying-blue-promo-awards-afrika

Azië

flying-blue-promo-awards-azie

Midden-Oosten

flying-blue-promo-awards-midden-oosten

Terms & Conditions

Flying Blue heeft de volgende T&C verbonden aan deze Flying Blue Promo Awards:

  • Reserveringen kunnen uitsluitend worden gedaan op de website van www.klm.com of www.airfrance.com (met uitzondering van INF-boekingen en boekingen van minderjarigen die geen awards kunnen boeken op de website).
  • In het geval dat er technische problemen optreden tijdens het boeken van vluchten tegen aanbiedingstarief of wanneer de reservering niet kan worden afgerond, dient de Flying Blue-deelnemer opnieuw in te loggen op de website en de procedure te herhalen.
  • Dit award ticket mag worden gebruikt voor aansluitende vluchten binnen Europa en voor Europese vluchten als aansluiting op of na langeafstandsvluchten.
  • Deze promotionele Promo Awards kunnen niet worden gewijzigd, geannuleerd of gerestitueerd.
  • Promo Awards zijn beschikbaar voor enkele vluchten en retourtickets.
  • De “Flex Award”-optie is niet bij de Promo Awards-aanbieding inbegrepen.
  • Promo Awards zijn beperkt beschikbaar.

Ga jij gebruik maken van de KLM Flying Blue Promo Awards? Laat het hieronder of op ons forum weten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *