Flying Blue Promo Awards Februari 2018

KLM Flying Blue Promo Awards

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Iedere maand schrijven we over Flying Blue Promo Awards , deze awards zijn exclusief online te boeken en je kunt er tot 50% Award Miles mee besparen. Iedere eerste dag van de maand worden de nieuwe awards aangeboden, steeds met verschillende bestemmingen.

Deze awards zijn er voor economy, premium economy & business class en kunnen twee maanden van te voren geboekt worden. Je kunt deze ronde reizen tussen 1 april en 31 mei 2018. Voor sommige bestemmingen is de periode aangepast, dus let er even goed op als je een bestemming hebt gevonden.  De Flying Blue Promo Awards van deze maand zijn te boeken van 1 tot en met 28 februari 2018.

Goede Deals

Een goede deal tijdens deze promotie is in World Business Class naar Paramaribo. Deze kun je boeken voor 31.250 miles, wat 50% korting is op de reguliere prijs. Daarnaast kun je deze ook in economy class vliegen voor 18.750 miles enkele reis. Dit is een korting van 25% op het reguliere tarief. Naar deze bestemming vliegt KLM met de 747 die voorzien is van de nieuwe business class stoelen.

Daarnaast kun je voor 50% korting naar Cayenne met Air France. Dit kan zowel in economy, premium economy en business class tegen dit lagere tarief. Op alle award tickets die je boekt komt nog wel een toeslag die afhankelijk is van je bestemming en route.

Een review van de World Business Class in de 747 kun je hier lezen op Insideflyer. Daarnaast is sinds kort de eerste A330 uitgerust met de nieuwe World Business Class aan boord. In dit artikel kun je daar meer over lezen.

Europa

KLM Flying Blue Promo Awards Europa

Noord-Amerika

KLM Flying Blue Promo Awards Noord Amerika 1

KLM Flying Blue Promo Awards Noord Amerika 2

Zuid en Midden Amerika

KLM Flying Blue Promo Awards Midden en Zuid Amerika

Caribisch Gebied/Indische Oceaan

KLM Flying Blue Promo Awards Caribisch Gebied

Afrika

KLM Flying Blue Promo Awards Afrika

Midden-Oosten/Azië

KLM Flying Blue Promo Awards Midden Oosten Centraal Azie

KLM Flying Blue Promo Awards Azie 1

KLM Flying Blue Promo Awards Midden Oosten Centraal Azie 2

Terms & Conditions

Flying Blue heeft de volgende T&C verbonden aan deze Flying Blue Promo Awards:

 • Reserveringen kunnen uitsluitend worden gedaan op de website van www.klm.com of www.airfrance.com (met uitzondering van INF-boekingen en boekingen van minderjarigen die geen awards kunnen boeken op de website).
 • In het geval dat er technische problemen optreden tijdens het boeken van vluchten tegen aanbiedingstarief of wanneer de reservering niet kan worden afgerond, dient de Flying Blue-deelnemer opnieuw in te loggen op de website en de procedure te herhalen.
 • Dit award ticket mag worden gebruikt voor aansluitende vluchten binnen Europa en voor Europese vluchten als aansluiting op of na langeafstandsvluchten.
 • Deze promotionele Promo Awards kunnen niet worden gewijzigd, geannuleerd of gerestitueerd.
 • Promo Awards zijn beschikbaar voor enkele vluchten en retourtickets.
 • De “Flex Award”-optie is niet bij de Promo Awards-aanbieding inbegrepen.
 • Promo Awards zijn beperkt beschikbaar.

Ga jij gebruik maken van de KLM Flying Blue Promo Awards? Laat het hieronder of op ons forum weten!

Reacties

 1. Jorg zegt

  Vergeleken met een paar jaar geleden is het niet veel meer wat voorbij komt. Laatste keer dat ik een promo award heb geboekt is alweer 2 jaar geleden. Regelmatig een leuk azie trip for 40.000 mijlen eruit kunnen halen. Dat is wel echt voorbij.

 2. Felix Clercx zegt

  Inderdaad! KLM Air France is een magere hein geworden. Nu met het nieuwe systeem wordt het alleen maar erger. Toch maar met een andere maatschappij gaan vliegen?

  • Kasper zegt

   “nu met het nieuwe systeem wordt het alleen maar erger”. Laten we eerst eens kijken wat er komt voordat we oordelen. Het nieuwe programma veranderd niet veel voor hen die veel vliegen en zo hoort het ook. Het is en blijft een frequent flyer programma. Puur uit nieuwsgierigheid; naar welke andere maatschappij zou je gaan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *