Flying Blue Miles voor Basic en MiNi Tarieven

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Goed nieuws van Flying Blue! Sinds deze maand is het mogelijk miles te sparen op Basic en MiNi tarieven van Air France en HOP!. Dit geldt zowel voor Award en Level miles én ook Level segmenten als je geen inwoner bent van Frankrijk. Voorheen was het mogelijk tegen betaling van €5 250 award miles te sparen, maar deze zijn niet geldig voor elite (re)kwalificatie. Vooral de toevoeging van segmenten op de goedkoopste tarieven zal een erg welkome verandering zijn. Het wordt voor sommige passagiers dan makkelijker om voor Elite status te kwalificeren middels segmenten.

HOP miles
Sparen is nu mogelijk op alle HOP tarieven, met uitzondering van groep en award tarieven

Van de miles moet je het namelijk niet hebben. Per enkele vlucht is het aantal miles voor Basic en MiNi tarieven een schamele 150 voor Europese vluchten, en 125 voor binnenlandse vluchten.

Reacties

  1. rezag zegt

    Zit hier dan geen addertje nog in het gras te komen? Als je op goedkope vluchten segmenten kan scoren krijg je wederom een toename in Elite passagiers, dan blijft het (te) druk bij Skypriority?

  2. Denzi zegt

    Ik denk dat ze daarom FB Silver minder benefits geven. En ik denk dat als je puur en alleen MiNi en Basic QF maakt om vanuit weinig vluchten naar gold te worden is het nogsteeds vrij lastig. Plus Franse bewoners hebben volgens mij meer QF nodig voor een status.
    Gezien de depreciatie van de Silver status zal je toch echt je best moeten doen om echte benfits te krijgen. Voor Silver members die bijna gold zijn is het natuurlijk wel een voordeel :). Daartegenover de members die net silver zijn of silver worden hebben veel minder prio.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *