Problemen met transacties bij de Flying Blue miles accelerator2 min leestijd

Flying Blue

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Naast het kopen en overdragen van miles kwam Flying Blue in december met de miles accelerator. Zo kun je je verdiende miles van vorige maand verdubbelen, verviervoudigen en zelfs verzesvoudigen. We schreven hier al uitgebreid over in dit artikel.

Flying Blue miles accelerator

Wanner je inlogt bij Flying Blue zie je naast de keuzes voor miles kopen, miles overdragen nu ook de optie voor miles vermenigvuldigen. Je kunt dan je verdiende miles van vorige maand tot wel zes keer vermenigvuldigen. Ook de miles die verdiend zijn met een American Express creditcard tellen mee. De pagina ziet er als volgt uit:

Flying Blue miles accelerator

Met de miles accelerator koop je als het ware miles. Maar zoals je in bovenstaande afbeelding kunt zien is de prijs nu niet bepaald aantrekkelijk. Je bent namelijk nog goedkoper uit wanneer Flying Blue promoties heeft lopen waarbij je 100% bonus miles kunt krijgen. Indien dit niet het geval is ben je goedkoper uit met de miles accelerator.

Review: KLM World Business Class - Boeing 787-10 Dreamliner
Naast het kopen en overdragen van miles komt Flying Blue nu met de miles accelerator.

De miles accelerator kan ook interessant zijn in het geval je net niet genoeg miles hebt voor een award. Zonder promotie kun je 2.000 miles kopen voor € 55,-. Met de miles accelerator zijn er dus meer mogelijkheden.

Problemen met transacties

Je kunt je verdiende miles van vorige maand dus vermenigvuldigen. Helaas zijn er volgens LoyaltyLobby afgelopen maand wat problemen opgetreden met geplaatste transacties waardoor sommige leden niet het aantal miles konden vermenigvuldigen die ze afgelopen maand hadden verdiend.

Conclusie

Net als vele andere loyaliteitsprogramma’s heeft Flying Blue in december de miles accelerator geïntroduceerd. Je koopt als het ware gewoon miles gebaseerd op je verdiende miles van vorige maand. In veel gevallen is dit helaas niet zo interessant, tenzij je nog wat miles tekort komt om een award mee te boeken. Je bent goedkoper uit wanneer Flying Blue een promotie heeft lopen waarbij je 100% bonus krijgt op het aanschaffen van miles. Helaas zijn er de laatste weken wat problemen opgetreden met transacties. Heb jij ook transacties die niet zijn verschenen in de miles accelerator? Laat het dan weten op ons forum!

Uitgelichte afbeelding: Flying Blue

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *