Flying Blue & Accor ALL – tijdelijk 1.000 miles & 500 reward punten cadeau2 min leestijd

B777 KLM

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Flying Blue en Accor ALL hebben op dit moment een promotie waarbij je 1.000 Flying Blue miles ontvangt en 500 Accor ALL reward punten. De promotie is geldig tot en met 14 oktober 2023. Tot 1 oktober 2023 is er ook een 15% transfer bonus.

Flying Blue en Accor ALL

Beide loyaliteitsprogramma’s werken al een lange tijd samen. Als je de accounts met elkaar koppelt dan spaar je in beide programma’s. Reis je bijvoorbeeld met KLM (als Flying Blue deelnemer), dan spaar je naast de miles ook Reward punten in het programma van Accor ALL. Met een hotelovernachting spaar je dan ook weer miles bij Flying Blue. Meer over deze samenwerking kun je in dit artikel lezen en hier op de website van Accor.

Als je voor 15 oktober 2023 je Flying Blue account en ALL – Accor Live Limitless-account koppelt, dan ontvang je bij het boeken van je volgende vlucht een bonus van 1.000 miles. Bij het boeken van een verblijf bij Accor ontvang je 500 Reward punten.

ALL Accor Flash Sale tot 50% korting in Zuid-Amerika

Om in aanmerking te komen voor deze promotie kun je deze stappen volgen:

  • Koppel je Flying Blue account en Accor Live Limitless-account uiterlijk 14 oktober 2023.
    • Boek een KLM of Air France vlucht uiterlijk 14 oktober 2023
    • Boek een verblijf bij Accor uiterlijk 14 oktober 2023

Het verblijf bij Accor mag tussen 15 september en 15 november plaatsvinden. Dat geldt ook voor de reis met KLM of Air France. Naast de bonus ontvang je ook een welkomstbonus van maximaal 10 XP en 2 Status nachten. Hierdoor kun je sneller een elite status behalen in beide loyaliteitsprogramma’s. De voorwaarden van deze promotie kun je vinden op de website van Flying Blue.

Deze maand kun je ook nog profiteren van een transfer bonus van 15% als je miles en Rewards punten omwisselt. De omrekenkoers is ook nog eens iets gunstiger dan normaal het geval is. Je krijgt voor.1 Reward punt nu 1 Flying Blue mile. Voor 2.000 Rewards punten ontvang je nu tijdelijk 2.300 Flying Blue miles. Die kun je bijvoorbeeld besteden aan een Promo Reward.

Flying Blue, Plastic kaart Accor ALL Flying Blue

Afbeeldingen ©KLM/FlyingBlue/Accor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *