Exclusieve deal: 20% korting op Luxury Flight Club Gold Membership3 min leestijd

Luxury Flight Club Gold membership (Bron: Luxury Flight Club)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Als frequent flyer ben je natuurlijk altijd op zoek naar de beste deals voor de laagste prijs. Liefst in Premium Economy, Business Class of zelfs First Class! InsideFlyer werkt al langere tijd samen met Skip van Luxury Flight Club. Hij struint dagelijks het internet af voor de beste deals. Hoog tijd om eens met hem in gesprek te gaan. En we kunnen alvast verklappen: we mogen tot en met woensdag 23 februari 2022 een exclusieve korting van 20% op het Gold Membership van Luxury Flight Club aan al onze lezers bieden. 

Op zoek naar deals

Goedkope vliegtickets in Business Class? Wie wil dat nou niet? Maar soms klinkt het ook makkelijker gezegd dan gedaan. Normaal kosten long-haul Business Class vliegtickets namelijk al snel meer dan € 3.000. Maar er zijn regelmatig goede deals beschikbaar waarbij je Business kan vliegen voor de prijs van Economy Class. En je moet er natuurlijk maar tijd en zin in hebben om het allemaal uit te zoeken. Gelukkig kunnen we leren van de professionals. We spraken met Skip van Luxury Flight Club over zijn website waar hij de beste deals deelt met zijn volgers. 

Bij Skip begon het blijkbaar al op jonge leeftijd. In gesprek met InsideFlyer zegt hij: “Van kleins af aan ben ik al dol geweest op vliegen. Maar naarmate ik ouder werd – en langer – begonnen de stoelen steeds krapper aan te voelen.” Een veelgehoorde, vooral praktische, klacht natuurlijk. Hij vervolgt: “Dus twee jaar geleden ging ik mij verdiepen in wat business class tickets nou echt kosten. En het bleek dat er vaak genoeg goede aanbiedingen voorbij kwamen.”

Skip besloot zijn hobby met anderen te gaan delen. Het begon met een post op een frequent flyer forum. Tot zijn verbazing hadden enkele lezers zijn deal ook echt geboekt. Genoeg reden voor hem om een online nieuwsbrief te maken zodat iedereen altijd op de hoogte is van de nieuwste aanbiedingen. Zo is de Luxury Flight Club geboren!

Logo Luxury Flight Club (Bron: Luxury Flight Club)

Gold Membership

Het mooie aan de Luxury Flight Club is dat lid worden altijd gratis is. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven via de website en krijgen desgewenst meerdere keren per week een mooie deal in hun mailbox. Skip stelt: “Zo kan iedereen kan gratis lid worden van de Luxury Flight Club en profiteren van de beste deals!”.

Maar er is meer, Luxury Flight Club biedt namelijk ook een Gold Membership. Gold Members hebben de grootste kans om de goedkoopste deals te boeken. Het is voor hen bijvoorbeeld veel makkelijker om de beste reisdata uit te kiezen. Als je een upgrade naar de Gold Member status doet dan krijg je echter nog een aantal extra voordelen.

Voordelen:

  • Je krijgt alle deals 4+ uur eerder dan de rest (ideaal bij bijvoorbeeld error fares),
  • In de e-mail melding staan Google Flight linkjes zodat je gemakkelijk de deal kunt boeken,
  • Je ontvangt uitgebreid overzicht met informatie over boekingsvoorwaarden in de email melding.

Het Gold Membership kost € 99 per jaar (dat is iets meer dan € 8 per maand). Als trouwe InsideFlyer lezer hebben we echter een extraatje voor je. Je krijgt namelijk tot en met woensdag 23 februari 20% korting op het Gold Membership. Je betaalt dan € 79,20 (dat is slechts € 6,60 per maand). Gebruik voor deze promotie kortingscode “INSIDEFLYER20” bij het afrekenen (invoeren bij ‘Have a coupon?’). Je kunt veilig online betalen met Visa, MasterCard, Discover of American Express. 

Maar waarom zou je eigenlijk voor het Gold Membership moeten gaan? Skip legt uit: “Het boeken van een error fare kan je al gauw meer dan € 800 besparen. Dan heb je het Gold Membership al 10x terugverdiend. Dit wordt nog meer als je met meerdere personen boekt”.

Voorbeelden van Deals van Luxury Flight Club (Bron: Luxury Flight Club)
Voorbeelden van Deals van Luxury Flight Club (Bron: Luxury Flight Club)

Als het Gold Membership toch niet bevalt, dan kan je binnen twee weken een mailtje sturen naar skip[at]luxuryflightclub.com en dan krijg je je geld terug. Je kan dan uiteraard nog steeds gebruikmaken van het gratis membership. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *