EVA Air tot eind oktober met Dreamliner naar Schiphol

EVA Air 787

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Luchtvaartmaatschappij EVA Air zal tot eind oktober met een Boeing 787-10 blijven vliegen naar Schiphol. De Taiwanese maatschappij zet het toestel al een tijdje in op de route naar Bangkok en Taipei. Aanvankelijk was de maatschappij van plan om tot eind augustus met de Boeing 787-10 te vliegen naar Schiphol, maar uiteindelijk is dit tot eind oktober geworden. Vorig jaar zou EVA Air ook met een Boeing 787 naar Schiphol vliegen. Dat plan ging echter niet door toen omdat het te maken zou hebben met vlootindelingen wereldwijd. EVA Air vliegt elke donderdag, zaterdag en zondag vanuit Taipei en Bangkok naar Schiphol en op 27 augustus zelfs non-stop tussen Taipei en Schiphol.

EVA Air Boeing 787-10

De Boeing 787-10 toestellen zijn bij EVA Air uitgerust met 308 stoelen in economy en 34 stoelen in business class. De business class cabine is voorzien van Thompson Vantage XL stoelen, vergelijkbaar met de nieuwe business class stoelen in Delta One. In de Boeing 787 van EVA Air is geen premium economy cabine aanwezig.

EVA Air business
De Thompson Vantage XL stoelen in de business class aan boord van de Boeing 787.

EVA Air vloog eerst met een Boeing 777 op Schiphol. Dit type toestel is voorzien van reverse herringbone stoelen in de Royal Laurel business class. De maatschappij zal dit toestel nog wel op de route naar Londen blijven inzetten, terwijl op de route naar Parijs zowel met de Boeing 777 als met de Boeing 787 wordt gevlogen. Op de route naar Wenen blijft EVA Air een Boeing 787 inzetten.

Uitgelichte afbeelding: EVA Air

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *