Eurostar vanaf september vier keer per dag naar Londen1 min leestijd

Eurostar Snap

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Vanaf maandag 5 september 2022 zal Eurostar in totaal vier keer per dag gaan rijden tussen Amsterdam, Rotterdam en Londen. Eerder dit jaar werd al bekend dat Eurostar de frequentie wilde verhogen.

Eurostar vier keer per dan naar Londen

Op dit moment rijdt Eurostar van maandag t/m vrijdag drie keer per dag tussen Amsterdam, Rotterdam en Londen. Daar komt dus vanaf maandag 5 september 2022 een vierde rit bij. Deze zal in de ochtend om 7:47 vertrekken vanuit Amsterdam om vervolgens om 8:28 een stop te maken in Rotterdam. Daarna komt de trein om 10:59 lokale tijd aan in Londen. Veel reizigers zullen hier blij mee zijn aangezien Eurostar tot op heden niet in de ochtend naar Londen reed. Dit heeft te maken met de enkele dienst van de Marechaussee. Zowel de trein met vertrek van 13:47, 16:47 en 18:47 uit Amsterdam zitten op dit moment namelijk in één Marechaussee-dienst verwerkt. Vanaf maandag 5 september 2022 wordt het dus mogelijk om al in de ochtend naar Londen te vertrekken.

Eurostar vertrekt vanuit Londen (Bron: Eurostar.com)
Eurostar zal vanaf 5 september vier keer per dag gaan rijden tussen Londen en Amsterdam. (Bron: Eurostar.com)

Vanuit Londen vertrekt de trein naar Amsterdam straks om 6:16, 8:16, 11:04 en 17:04. De vierde trein rijdt eerst en vooralsnog alleen doordeweeks. Op zaterdag blijft het aantal ritten voorlopig op twee staan. Op zondag staan er nu drie ritten per dag gepland.

Treinreis boeken

Eurostar reizen kun je boeken op de website van NS International. Daar kun je naast treinreizen met Thalys en Eurostar ook treinreizen naar vele bestemmingen in Europa boeken. Eurostar heeft trouwnes ook al datums voor 2023 openstaan. Je kunt je treinreis dus ver van te voren boeken.

NS International

Uitgelichte afbeelding: Eurostar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *