Etihad Summer Sale – September 2016

etihad summer sale

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Tot en met 20 september is het mogelijke nog een aantal deals te boeken dankzij de Etihad Summer Sale. Ze hebben een flink aantal tickets beschikbaar. Dit in zowel economy als business class. Reizen kan in de periode vanaf 6 september tot en met 20 juni 2017.

etihad summer sale

Met een beetje geluk kan je goede deals boeken tot bijna het begin van de zomer volgend jaar. Ik zeg wel met wat geluk, want de prijzen van economy class vind ik redelijk ok. Maar de business class tickets vind ik persoonlijk aan de dure kant.

etihad summer sale
Business class loopt op tot bijna 4000 euro!

Zoals je hierboven kan zien vallen de prijzen in economy class redelijk mee. Zeker als je de afstanden die je vliegt in beschouwing neemt. Het gaat om vluchten die variëren tussen de 4000 en 7000 mijlen.

etihad summer sale
Lange vluchten

Als je dan even verder kijkt, dan merk dat je naar Vietnam kan voor 559 euro in economy class. Op zich een goeie prijs, want Etihad is een kwalitatieve airline. Minimum verblijf voor deze vluchten is 3 dagen. Je mag maximaal 1 maand in het land verblijven. Dit komt door de restricties van het toeristenvisum.

etihad summer sale
Brussel naar Ho Chi Minh City voor 559 euro

Indien Hong Kong op de verlanglijst staat, dan zijn er tickets te boeken onder de 500 euro. Een hele aantrekkelijke prijs.

etihad summer sale
Voor net onder de 500 euro naar HKG

Het is mogelijk om naar allerlei continenten vluchten te boeken, ook naar Afrika. Hieronder de prijs voor een vlucht vanuit Brussel naar Johannesburg, Zuid-Afrika.

etihad summer sale
499 euro voor een retourtje Zuid-Afrika

Je zou denken dat je bij de Etihad Summer Sale goede deals zou vinden in business class. Maar de prijzen vind ik aan de hoge kant. Neem bijvoorbeeld een vlucht vanuit België naar Thailand. Voor 1799 euro zijn er tickets in business class te boeken.

etihad summer sale
Een redelijke prijs of toch niet?

Als je prijzen vergelijkt met andere carriers, misschien goedkoper afhankelijk van de periode die je boekt. Zo weet ik dat tickets vanuit AMS of BRU met Emirates of Cathay Pacific rond de 2000 euro of zelfs meer kosten. Maar als je dan wat gaat spelen met ITA Matrix voor dezelfde vlucht. Dan kom je ineens iets helemaal anders tegen…

etihad summer sale
Amsterdam naar Bangkok in business class voor 1369 euro!

Over deze goedkopere business class deals volgt deze week nog een ander artikel met meer informatie! Blijf ons dus zeker volgen. Heb je vragen over de Etihad Summer Sale, aarzel dan aub niet om ze te stellen op ons forum.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *