Etihad schort Brussel tijdelijk op: dit zijn je opties

Etihad Guest leden sparen meer Miles via Booking.com

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Etihad stopt tijdelijk met de vluchten tussen Abu Dhabi en Brussel tot 30 april 2020. Dit doet de luchtvaartmaatschappij in verband met het Coronavirus. Naast Brussel schort de luchtvaartmaatschappijen nog meer bestemmingen op, zoals Zürich, Rome, Barcelona en Madrid.

De laatste vluchtinformatie met betrekking tot het Coronavirus kun je op deze pagina vinden, gezien de situatie snel kan veranderen. Etihad is niet de enige maatschappij die last heeft van het Coronavirus, ook Brussels Airlines stopt tijdelijk met alle vluchten.

Etihad vliegt tijdelijk niet naar Brussel

Heb je in deze periode een vlucht geboekt tussen Abu Dhabi en Brussel, dan heb je een aantal opties. De eerste optie is om de datum van je vlucht te wijzigen, maar je kunt er ook voor kiezen om naar een andere bestemming in het netwerk te vliegen. Een andere optie is om de boeking om te zetten in een tegoed bij de luchtvaartmaatschappij. Dit tegoed kun je vervolgens gebruiken om in de toekomst een nieuwe boeking te maken. Je moet dan wel uiterlijk 30 september boeken en vliegen voor 31 december 2020.

De derde en beste optie is dat je in het geval van Brussel, je de boeking kosteloos kunt annuleren. De luchtvaartmaatschappij stort het bedrag van de boeking dan terug. Deze optie kun je kiezen voor bestemmingen waar Etihad gedurende een langere tijd niet op vliegt, zoals Shanghai, Zürich, Madrid of Barcelona. Op deze pagina kun je alle bestemmingen vinden waar deze optie ook voor geldt.

Alle voorwaarden voor de hierboven genoemde opties kun je in het schema hieronder vinden, maar ook op deze pagina, gezien de informatie snel kan veranderen.

Etihad opties voor Coronavirus

Etihad vliegt tijdelijk niet naar deze bestemmingen

Naast Brussel vliegt Etihad tijdelijk ook niet naar deze bestemmingen vanaf Abu Dhabi:

Baku, Chengdu, Shanghai, Cairo, Hong Kong, Ahmedabad, Bangalore, Chennai, Cochin, Hyderabad, Kolkata, Kozhikide, Trivandrum (22 – 28 maart), Delhi, Mumbai (23 – 29 maart), Rome, Milaan, Nagoya (via Beijing), Amman, Nur-Sultan (vanaf 1 april), Nairobi, Kuweit, Beirut, Casablanca, Rabat, Karachi, Lahore, Islamabad (tussen 21 maart – 4 april), Moskou (wel speciale charter vluchten tot 25 maart), Riyadh, Jeddah, Dammam, Medina, Belgrado, Madrid, Barcelona, Zurich (24 maart – 30 april), Genève en Istanbul

Heb je een ticket naar één van deze bestemmingen, dan kun je voor dezelfde opties kiezen als in het hiervoor getoonde schema. De laatste updates omtrent de vluchten van Etihad kun je op deze pagina vinden.

Boeing 787-9 Dreamliner in Etihad Airways livery (Bron: Etihad)

Afbeeldingen ©Etihad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *