Etihad Guest leden sparen meer Miles via Booking.com

Etihad Guest leden sparen meer Miles via Booking.com

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Er zijn tal van loyaliteitsprogramma’s voor airlines en hotelketens. Via zo’n loyaliteitsprogramma krijgt de reiziger verschillende voordelen. Hierbij kun je denken aan eerder aan boord gaan, een upgrade naar hogere cabine of kamer of bijvoorbeeld een welkomstdrankje in je hotel. Gisteren schreven we op InsideFlyer al over een nieuwe manier van Flying Blue Miles sparen. Voor reizigers die lid zijn van het loyaliteitsprogramma Etihad Guest komt er nu ook een goede manier van Miles sparen.

Etihad Guest

Net als elk loyaliteitsprogramma kent ook Etihad Guest een aantal statussen. Vanaf 20 Tier Segmenten behaal je al de status Etihad Guest Silver. Vlieg je er 40 of zelfs 60 dan ontvang je respectievelijk de Etihad Guest Gold of Platinum status. Bij elke status horen weer verschillende voordelen. Meer over de statussen en verschillende voorlezen kun je op deze website van Etihad Guest teruglezen.

Opvallend en een mooi voordeel is dat je al vanaf de Silver status toegang hebt tot verschillende lounges van Etihad, waaronder de Al Reem Lounge op de luchthaven van Abu Dhabi.

Bij Etihad Guest kun je ook Miles sparen, die je weer voor verschillende dingen kunt gebruiken. Miles spaar je onder andere door vluchten uit te voeren. Maar je kunt ook Miles sparen met verschillende betaalkaarten die samenwerken met Etihad. Alle manieren waarop je kunt sparen kun je hier teruglezen. Op deze pagina kun je vinden waaraan je de Miles gespaard bij Etihad Guest kunt besteden.

Nieuwe samenwerking

Om op meer manieren Miles te sparen gaat het loyaliteitsprogramma van Etihad nu samenwerken met Booking.com. De samenwerking tussen deze twee partijen is gestart op 1 augustus 2019. Je boekt je verblijf via deze speciale pagina van Booking.com. Op de website zijn de gebruikelijke verblijven terug te vinden. Afhankelijk van het type verblijf dat je boekt spaar je meer of minder Miles bij Etihad Guest. Het minimale aantal is 3 Etihad Guest Miles per bestede USD. Je kunt maximaal 6 Miles sparen per bestede USD.

De Miles worden automatisch bijgeschreven op je Etihad Guest account 8 tot 12 weken na je verblijf. Deze Miles zijn weer te gebruiken voor bijvoorbeeld upgrades, shoppen in de Rewards Shop of het boeken van vluchten bij Etihad of een van haar partners.

Belangrijk is dus dat je wel boekt via deze speciale website van Booking.com. Daarnaast is het belangrijk dat je je Etihad Guest lidmaatschapnummer doorgeeft tijdens het boekingsproces. Hieronder zie je een voorbeeld van twee verschillende verblijven, de kosten en hoeveel Miles het je oplevert.

Etihad Guest leden sparen meer Miles via Booking.com Etihad Guest leden sparen meer Miles via Booking.com

Bron & Beeldmateriaal: Etihad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *